Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DSP Constanța, lămuriri legate de programările la vaccinare, din etapa II, pentru constănțenii din municipiu

ro

17 Jan, 2021 15:29 2198 Marime text


Constănțenii care s-au programat deja în etapa a II-a din campania de vaccinare împotriva COVID-19 au observat că pe programare apare adresa Spitalului Militar de pe bulevardul Mamaia, în locul adresei de la Stadionul Portul, unde se află Spitalul Modular. De altfel, DSP Constanța a venit cu o informare pentru a lămuri situația creată. 

„Din cauza unei inadvertențe tehnice, în platforma de programare pentru vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, cei care au primit confirmare de programare pe e-mail au fost informați că se vor vaccina pe Bulevardul Mamaia 96. 

Pentru o informare corectă și pentru evitarea unor situații neplăcute, facem următoarea mențiune: centrul de vaccinare este la Sistemul Militar Modular de Izolare şi Tratament (SMMIT) de pe Stadionul "Portul", lângă spitalul CF Port (Bulevardul 1 Mai 3-5).

Începând de vineri, s-au făcut demersuri pentru modificarea adresei centrului în platforma națională dedicată programării pentru vaccinare. Problema va fi remediată în scurt timp”, a transmis Tudorel Ene, purtător de cuvânt al Direcției pentru Sănătate Publică Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii