Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi constănțeni, confirmați cu COVID19, au mers la spital cu un taxi. S-a deschis dosar penal

ro

09 Apr, 2020 15:36 6464 Marime text
​Biroul de informare publică și relații cu mass-media din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța este abilitat să aducă la cunoștință publică următoarele:
​Sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, organele de cercetare penală ale poliției judiciare din cadrul Secției 1 Poliție Constanța efectuează cercetări cu privire la infracţiunea de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. de art. 352 al. 1 Cod penal, în cauza înregistrată la 07.04.2020 ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de poliție.

Ancheta are ca obiect cercetarea împrejurărilor în care două persoane, cărora le-a fost comunicat că sunt confirmate cu COVID19, s-au deplasat la sediul unității spitalicești din mun. Constanța cu un taxi, încălcând astfel măsurile de carantină.

Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii