Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:21 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cora România. De astăzi, program special pentru pensionari şi cadre medicale

ro

24 Mar, 2020 06:45 3631 Marime text
Începând de astăzi Cora România a schimbat programul.

Astfel, Cora România oferă un interval de timp de acces în magazine dedicat exclusiv vârstnicilor și medicilor aliniindu-se, astfel, la noile măsuri anunţate de autorităţi şi intrate în vigoare de luni, care limitează circulaţia persoanelor pe timp de noapte.

Toate magazinele Cora vor fi deschise între orele 07:30 - 20:30, însă accesul între orele 07:30 - 08:00 este dedicat exclusiv persoanelor vârstnice, de peste 65 de ani, precum şi cadrelor medicale.

Măsura a fost luată pentru a evita aglomerarea în special pentru aceste categorii, prima fiind mai expusă, iar cea de-a doua fiind la datorie, în prima linie a spitalelor, timp îndelungat.

De asemenea, cora doreşte să se asigure că, după închiderea magazinelor, tot personalul şi consumatorii au timp suficient să ajungă la casele lor, înainte de intrarea în vigoare a interdicţiei de circulaţie.

Totodată reprezentanţii cora precizează că, pentru a putea respecta recomandările oficiale de a păstra cel puţin doi metri distanţă între clienţi, îşi rezervă dreptul de a temporiza accesul în magazin, dacă este necesar, la grupuri de câte 50 de persoane, cozile fiind formate în afara acestuia.

Sursa foto: Cora Romania
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii