Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:43 02 06 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continuă dezinfecția cu un atomizor de mare capacitate, pe străzile principale din Constanța

ro

27 Apr, 2020 11:22 881 Marime text
ATENȚIE! De la ora 21.00 se dezinfectează cu un atomizor de mare capacitate încărcat cu detergent concentrat pentru uz profesional
bulevardele, străzile principale și trotuarele din Constanța! Stați în casă!

Din dispoziția primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău, aceste măsuri privind gestionarea bolilor înalt contagioase au fost
luate încă din luna martie.

Detergentul profesional utilizat are proprietăți de spalare și degresare puternică a străzilor fără a afecta mediul înconjurător. Produsul este ecologic, având o biodegradabilitate primară de peste 90%, precizează Primăria.

Compania de salubrizare din Constanța a achiziționat un atomizor de mare capacitate pentru a combate raspandirea noului Coronavirus și este prima firma din Romania care utilizeaza acest tip de echipament pentru dezinfectarea spațiilor publice.

▪️ Atomizorul este montat pe o suprastructură de tip cisternă și are o rază de acoperire de aproximativ 30 m.

▪️Atomizorul este prevăzut cu duze multiple care pulverizează micro-particule și astfel reușește să sterilizeze o suprafata mare.

„Trebuie să fim responsabili, să respectăm normele de igienă și să evităm deplasările. Preveniți răspândirea COVID-19! Reduceți riscul de a vă îmbolnăvi! FIȚI RESPONSABILI! AVEȚI GRIJĂ DE VOI ȘI DE CEI DRAGI! EVITAȚI SĂ VĂ EXPUNEȚI!”, recomandă Primăria Constanța.

Ti-a placut articolul?

Comentarii