Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul Dorian Popa s-a vaccinat anti-COVID (video)

ro

23 Apr, 2021 14:28 1807 Marime text
  • Constănțeanul Dorian Popa s-a vaccinat anti-COVID, iar momentul a fost filmat și postat pe pagina de Facebook RO Vaccinare a Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

”Eu sunt nemișcat, doamnă. Nu-mi spuneți că l-ați și băgat (..). Foarte frumos, doamnă! Nici n-am simțit. Aveți o mână extraordinară. Nici n-am simțit de s-a întâmplat. E o întreagă poveste cu acest vaccin., au fost primele cuvinte ale lui Dorian după vaccin.

În primul rând, vreau să înțelegeți că nu încerc să vă spun să vă vaccinați, eu vă arăt ce aleg să fac cu viața mea și cu corpul meu. Eu cred cu tărie că acest vaccin ne va duce la o normalitate mai rapidă. Am făcut vreo 12-13 vaccinuri, așa că mi se pare ușor culmea să vin să mă vait de un vaccin. Înțeleg din ceea ce citesc că va fi obligatoriu pentru a putea călători., a mai precizat constănțeanul.

Constănțeanul a transmis că acest vaccin ne va duce către o normalitate mai rapidă, ca să spun așa....

Am făcut vaccinuri pentru toate bolile nebune, de ce nu aș vrea să fac și acest vaccin în ideea că poate vom ajuta lucrurile să meargă mai repede... De ce să amânăm?”, a transmis Dorin Popa.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt în lumea asta oameni care muncesc pentru ca noi să fim bine”, a mai spus el, adăugând că și mama lui s-a programat pentru vaccinare, iar fratele lui, care este medic în Germania, l-a sfătuit, de asemenea, să facă vaccinul.

Artistul spune că a făcut o mulțime de vaccinuri pentru emisiunile la care a participat în ultimii ani.


 










Sursa foto-video: Facebook/ RO Vaccinare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii