Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 13 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Polițiștii au verificat respectarea măsurilor impuse în contextul pandemiei

ro

25 Mar, 2021 13:15 1113 Marime text
  • Mai mulți operatori economici au fost sancționați contravențional
  • S-au efectuat verificări în municipiul Constanța
În cursul zilei de ieri, 24 martie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - secțiile de poliție urbană - au organizat acțiuni pe linia verificării și respectării măsurilor impuse prin Legea 55/2020, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19.

La activități au participat peste 40 de polițiști, fiind verificate peste 35 de societăți comerciale și legitimate aproximativ 600 de persoane
În urma activităților, au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 41.000 de lei.

Polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în incinta a două restaurante, situate pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu și bulevardul Mamaia, se desfășoară acte de comerț în spațiu închis, încălcându-se prevederile Legii 55/2020.

Cei doi administratori ai societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 14.000 de lei.
Polițiștii Secției 3 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că șase localuri de pe raza de competență desfășoară acte de comerț în spațiu închis, încălcându-se prevederile Legii 55/2020. Administratorii societăților comerciale în cauză au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 13.000 de lei.

Polițiștii Secției 4 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în patru baruri de pe raza municipiului Constanța se servesc băuturi alcoolice, în condițiile în care activitatea nu este permisă în astfel de locuri.

Operatorii economici au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare toală de 8.000 de lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii