Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:50 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concursul Eurovision 2020, anulat din cauza pandemiei de coronavirus

ro

18 Mar, 2020 16:30 1692 Marime text


Concursul Eurovision 2020 a fost anulat, din cauza pandemiei de coronavirus, au anunțat organizatorii într-un comunicat de presă.

Spectacolul trebuia să aibă loc în luna mai, la Rotterdam.

Cu regret profund, trebuie să anunțăm anularea Eurovision Song Contest 2020 de la Rotterdam”, au anunțat organizatorii, Uniunea Europeană de Radiodifuziune (EBU).

„În ultimele săptămâni, am explorat multe opțiuni alternative pentru a permite concursului Eurovision să meargă înainte. Cu toate acestea, incertitudinea creată de răspândirea Covid-19 în toată Europa și restricțiile instituite de guvernele țărilor participante și de autoritățile olandeze au determinat EBU să ia decizia dificilă de a nu merge înainte cu evenimentul, așa cum era planificat”, se arată în comunicat de pe pagina eurovision.tv.

Amintim că, "Alcohol You" este piesa cu care Roxen  reprezenta România la Eurovision Song Contest 2020, de la Rotterdam, melodia obţinând punctaj maxim atât la votul juriului, cât şi la cel al publicului, duminică seară, în Finala Naţională Eurovision desfăşurată la Buzău.

"Am dat tot ce am putut pentru fiecare piesă şii vreau să vă mulţumesc că m-aţi susţinut. Piesa mea favorită era Alcohol You", a declarat artista.

Citește și: Eurovision 2020 Roxen va reprezenta România cu piesa "Alcohol You" (video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii