Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:29 23 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Al doilea caz de coronavirus confirmat în Prefectura Constanța

ro

20 Jul, 2020 12:33 1271 Marime text
 
  • La scurt timp după aflarea veștii, toate birourile din cadrul Prefecturii Constanța au fost dezinfectate.

Un al doilea caz de COVID-19 a fost confirmat în Instituția Prefectului – Județul Constanța. O persoană angajată în instituție a fost confirmată la finalul săptămânii, iar în prezent este internată la SCBI Constanța, starea generală fiind una bună.

La scurt timp după aflarea veștii, toate birourile din cadrul Prefecturii Constanța au fost dezinfectate. În acest moment, colegii persoanei infectate se află în izolare la domiciliu, de unde își desfășoară activitatea.

DSP Constanța a pornit o anchetă epidemiologică, iar primele concluzii arată că infectarea colegei noastre are legătură cu un alt caz pozitiv înregistrat în familie. Facem mențiunea că acest caz nu are nicio legătură cu primul caz confirmat în Instituția Prefectului – Județul Constanța, din data de 6 iulie a.c.

„Acest virus nu ocolește pe nimeni, indiferent de vârstă, mediul din care provii, ori locul în care muncești. Din păcate, este realitatea de care ne lovim în acest moment, dar asta nu înseamnă că nu vom continua eforturile pentru combaterea răspândirii acestui virus. În Prefectura Constanța, am luat toate măsurile preventive și le recomand colegilor mei, dar și tuturor cetățenilor acestui județ să aibă o conduită responsabilă acasă, la muncă, pe stradă, la cumpărături, practic, peste tot și tot timpul. Îi urez multă sănătate colegei noastre și întregii familii. Suntem siguri că vor trece cu toții cu bine peste această încercare”, a declarat prefectul județului Constanța, George-Sergiu NICULESCU.

Pe măsură ce vor fi informații noi pe această temă, Instituția Prefectului – Județul Constanța le va face publice.

Ti-a placut articolul?

Comentarii