Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:51 01 06 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ajutoarele pentru Spitalul de Boli Infecțioase pot fi aduse în continuare la cortul special amenajat din fața Primăriei Constanța

ro

31 Mar, 2020 11:03 1060 Marime text
„Implicarea dumneavoastră directă în susținerea actului medical, prin ajutoarele materiale care s-au strâns din donații, a fost o lecție de
dăruire, de credință și facere de bine în folosul celor aflați în suferință", este mesajul de mulțumire transmis de medicii din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase Constanța pentru toți cei care au făcut donații în această perioadă extrem de dificilă.

Ajutoarele pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase pot fi aduse în continuare, de luni până vineri între orele 08:00 - 16:00, la cortul special amplasat în fața Primăriei Municipiului Constanța, de pe bulevardul Tomis nr. 51, fără a perturba in vreun fel activitatea în unitatea spitalicească.

Primăria Municipiului Constanța mulțumește tuturor celor care s-au implicat și au donat până acum materiale sau produse pentru ajutorarea pacienților și cadrelor medicale din Spitalul Clinic de Boli Infecțioase.

Ti-a placut articolul?

Comentarii