Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:01 20 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administraţia Fondului pentru Mediu Bugetul etapei a II-a a programului „Rabla pentru electrocasnice'', epuizat în timp record

ro

04 Jun, 2021 14:49 1101 Marime text
  • A II-a etapă a programului guvernamental „Rabla pentru electrocasnice" a demarat vineri, la ora 10.00.
Bugetul de 30 de milioane de lei, alocat pentru etapa a II-a a programului „Rabla pentru electrocasnice" 2021, a fost epuizat în timp record - 35 de minute de la debut, informează Administraţia Fondului pentru Mediu, pe pagina de Facebook.

„În primele 35 de minute de la deschiderea etapei de selecție a voucherelor pentru televizoare, laptopuri și tablete, bugetul de 30 de milioane lei a fost epuizat”, scrie Administraţia Fondului pentru Mediu. 

Zeci de persoane și-au arătat nemulțumirile pe pagina de Facebook a Administraţiei Fondului pentru Mediu, mulți spun că nu au putut accesa site-ul, iar când au reușit să se conecteze, nu mai erau fonduri disponibile. 

A II-a etapă a programului guvernamental „Rabla pentru electrocasnice" a demarat vineri, la ora 10.00. În cadrul acesteia, au fost generate vouchere pentru televizoare, laptopuri şi tablete.

Sumele ce revin pentru fiecare tip de echipament sunt:

  • 400 de lei pentru televizoare având cel puţin noua clasă energetică E,
  • 500 de lei pentru laptopuri,
  • 300 de lei pentru tablete. 
La sesiunea din acest an, modalitatea de accesare a programului a fost revizuită, astfel încât persoanele fizice să poată beneficia de oportunitatea de a se înscrie şi de a obţine unul sau mai multe vouchere.

Sursă foto: Facebook.com / Administratia Fondului pentru Mediu 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii