Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au început înscrierile pentru programul Rabla din România! Aplicația, suprasolicitată de „numărul foarte mare de accesări“

ro

31 Jul, 2023 13:10 927 Marime text
Foto cu rol ilustrativ.
  • Aplicația de înscriere în programul Rabla este supraîncărcată astăzi, pe 31 iulie 2023.
 
Conform unui comunicat de presă pus la dispoziție de Administrația Fondului pentru Mediu, din cauza numărului foarte mare de accesări, înscrierea persoanelor fizice în cadrul Programului privind privind casarea autovehiculelor uzate – Rabla Local se desfășoară într-un ritm mai lent. Până la ora 11:00 s-au înscris peste 600 de persoane fizice în cadrul programului prin intermediul aplicației.
 
Echipa IT din cadrul Administrației Fondului pentru Mediu lucrează pentru funcționarea în parametri normali ai aplicației în cel mai scurt timp.
 
Persoanele fizice se pot înscrie în cadrul Programului Rabla Local începând de astăzi, 31 iulie și până pe 31 august 2023, ora 16:30 sau până la epuizarea bugetului alocat fiecărei unități administrativ-teritoriale (UAT), prin intermediul aplicației informatice.
 
Conturile de utilizator ale persoanelor fizice trebuie create anterior înscrierii în aplicație. Dacă există un cont deja creat, acesta este valabil doar dacă a fost utilizat în cadrul unui program destinat persoanelor fizice (de ex. Programul „Casa Verde Fotovoltaice 2023“).
 
Astfel, dacă adresa de e-mail utilizată pentru crearea contului a fost folosită pentru depunerea unui dosar în calitate de persoană juridică, aceasta nu poate fi folosită, a mai precizat sursa citată.

Citește și:

Știri Constanța. Cum te poți înscrie în cadrul programului Rabla local pentru stimulentul în valoare de 3.000 de lei

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii