Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni anti covid 19 la Constanța. Au fost aplicate amenzi și avertismente

ro

12 Mar, 2021 11:14 1408 Marime text
  • Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa a transmis că au fost aplicate 215 sancțiuni contravenționale, din acestea 188 au fost avertismente, iar 27 amenzi în valoare de 13500 lei.
În perioada 05-12.03.2021, jandarmii Gruparii Mobile Constanta au desfăsurat împreună cu colegii polițiști, acțiuni punctuale pentru verificarea și respectarea măsurilor de protecție împotriva virusului Covid 19.

Cu aceste ocazii au fost aplicate 215 sancțiuni contravenționale, din acestea 188 au fost avertismente, iar 27 amenzi în valoare de 13500 lei.
  
În aceeași perioadă am desfășurat mai multe acțiuni cu reprezentantii companiei de transport local CT BUS, în mijloacele de transport în comun, pentru verificarea și respectarea măsurilor de protecție împotriva virusului Covid 19.

Majoritatea cetătenilor au înțeles ca purtând masca ne protejăm pe noi și pe cei din jurul nostru, dar au fost și 11 persoane care au fost sancționate cu avertisment și li s-au oferit măsti de protecție pentru a putea continua călătoria.
 
Vă rugăm:


-Purtati masca in spațiile publice pentru a va proteja pe dumneavoastră si pe cei din jur, păstrați distanțarea fizică și evitați aglomerațiile. Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța.

-Respectați regulile de igienă, precum și toate recomandările și măsurile adoptate de autorități pentru a vă proteja!

-Informați-vă doar din surse oficiale!, a transmis Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa.

Sursa foto: Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii