Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:33 31 05 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident mortal în Tomis Nord. Cum a avut loc tragedia. Prima condamnare

ro

11 Apr, 2020 00:00 2617 Marime text
 
Judecătoria Constanța a dispus condamnarea în primă instanță a unui bărbat, de 46 de ani, din Constanța, acuzat de ucidere din culpă. Decizia nu este definitivă.
 
În actul de sesizare a instanței, procurorii au reținut în sarcina inculpatului faptul că, la data de 08 decembrie 2017, în jurul orelor 08.41, a condus autoturismul marca Dacia, model Logan, pe strada Cișmelei, din municipiul Constanța. La un moment dat, în timp ce efectua o manevră de mers înapoi, inculpatul a accidentat o femeie, de 82 de ani, din Iași, care a decedat ulterior.
 
Dosarul a fost trimis spre soluționare Judecătoriei Constanța, instanță care a decis condamnarea inculpatului, pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, la doi ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere.
 
Magistrații au decis obligarea inculpatului ca pe durata termenului de supraveghere să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Constanţa, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.
 
Decizia Judecătoriei Constanța nu este definitivă, aceasta putând fi contestată la Curtea de Apel Constanța.    
 
Citește și
 
Documentar ZIUA de Constanța
Analiză pe infracțiuni - cum au fost soluționate dosarele de ucidere din culpă


Judecătoria Medgidia, decizie importantă în cazul lui Ioan Albu, fost prefect al județului Constanța (video)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii