Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Terenul Ecoterm va deveni cartier de artisti

ro

13 Jun, 2009 02:11 1743 Marime text
marioara_murarescu.jpgDupă ce Mihai Trăistariu şi-a cumpărat un teren la Năvodari, Marioara Murărescu va face şi ea acelaşi lucru 

La sediul TSP Ecoterm Năvodari a avut loc, ieri, o nouă licitaţie pentru vânzarea loturilor de teren rămase neadjudecate.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al TSP Ecoterm Năvodari, Florin Baciu, ne-a declarat că s-au prezentat doar doi ofertanţi din Bucureşti. „Cele două persoane şi-au adjudecat câte două loturi fiecare", a adăugat reprezentantul societăţii. Astfel, la preţul de 80 de euro metrul pătrat, cei doi bucureşteni au devenit proprietarii a câte 1.000 mp de teren la Năvodari.

În altă ordine de idei, Baciu a menţionat că TSP Ecoterm a reuşit să-şi achite toate datoriile înregistrate la bugetul de stat, iar sumele obţinute din licitaţiile organizate până la ora actuală au fost virate în contul BRD pentru plata împrumutului făcut de societate.

O altă licitaţie va fi organizată vinerea viitoare, întrucât alte 139 de loturi îşi aşteaptă încă proprietarii. După cum vă informam săptămâna trecută, printre cei ce vor să deţină un teren la Năvodari se numără şi câţiva ziarişti şi realizatori de emisiuni tv cunoscuţi. Informaţia ne-a fost confirmată şi de preşedintele CA al TSP Ecoterm. El a recunoscut că a transmis prin fax toate documentele necesare participării la licitaţiei atât fostului director editorial al cotidianului „Adevărul", Corina Dragotescu, cât şi realizatoarei emisiunii „Tezaur folcloric", de la TVR1, Marioara Murărescu. „Am transmis documentaţia şi au anunţat că vor participa la licitaţia de săptămâna viitoare pentru a achiziţiona câte un lot, fără a-şi exprima dorinţa expresă pentru o anumită suprafaţă", a menţionat Florin Baciu.

Facem precizarea că, la prima licitaţie, una dintre tranzacţiile imobiliare a fost efectuată de interpretul Mihai Trăistariu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii