Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tensiuni în cartierul Compozitorilor „Strada are un singur trotuar. Ieşim direct în carosabil!“ Ce spune Primăria Constanţa

ro

29 Jul, 2019 00:00 3389 Marime text
Constănţenii care locuiesc pe strada Alexandru Bogza din cartierul Compozitorilor sunt nemulţumiţi de lucrările executate de societatea Confort Urban SRL la trama stradală. Oamenii sunt revoltaţi că strada respectivă va avea un singur trotuar, iar cei care locuiesc pe partea opusă vor ieşi direct pe carosabil, printre maşini.
 
„A început decopertarea străzii Alexandru Bogza din cartierul Compozitorilor din municipiul Constanţa. Vă rog să treceţi să vedeţi cum se sapă şi în ce fel este proiectată această asfaltare. Vom ieşi direct în stradă. Ea are un singur trotuar, doar pe o parte, pe cealaltă parte strada trece pe lângă poartă. Nu mai putem planta un pom, nu zic de copiii care vor să se joace afară. Va mulţumesc“, ne-a sesizat un constănţean.
 
Reprezentanţii Primăriei Constanţa ne-au explicat situaţia străzii şi a lucrărilor care se desfăşoară în prezent. „În zona respectiva s-a desfăşurat un proiect cu fonduri europene privind iluminatul stradal. La acel moment s-a făcut cadastrul pe drumul vechi de exploatare. În acest moment, se execută lucrări de întreţinere a zonei şi se lucrează la noul cadastru. Se vor face măsurători şi se vor face şi trotuare. De asemenea, va trebui ca locuitorii de pe această stradă să mai cedeze din curţi, pentru a se putea face trotuarele“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Ionela Bărboi, inspector în cadrul Primăriei Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii