Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:08 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat „Nu ai ce căuta la conducerea unui oraș atunci când faci parcare cu plată pe trotuar"!

ro

20 Jun, 2023 11:52 6056 Marime text


Consilierul local constănțean de la USR, Cătălin Iacob taxează abordarea administrației conduse de Vergil Chițac, care în opinia sa, dă dovadă că
„nu cunoaște principiile mobilității urbane durabile și trebuie să plece acasă, după ce a desenat locuri de parcare pe vechile trotuare din cartierele municipiului.

„Ca primar/director/funcționar trebuie să protejezi spatiile publice pentru locuitorii municipiului și să urmărești utilizarea eficientă a acestui spațiu, prin partajarea echitabilă între diverse moduri de deplasări: mersul pe jos, mersul cu bicicleta, folosirea transportului în comun și a transportului individual.

Un trotuar ar trebui să fie un spațiu dedicat în exclusivitate pietonilor, oferindu-le siguranță și accesibilitate în timp ce se deplasează pe jos. Cu toate acestea, în loc să protejeze pietonii și să le ofere un mediu sigur, autoritățile au transformat trotuarele în parcări plătite, ceea ce creează inconveniențe și pericole pentru toți cei care folosesc acest spațiu", susține Cătălin Iacob.


PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii