Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:51 04 07 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat Locuitorii din zona Far reclamă mizeria și infracționalitatea crescută. Persoane fără adăpost s-au “cazat” între porțile 5 și 6 din municipiu (galerie foto)

ro

05 Jun, 2020 00:00 1727 Marime text
  • Locuitorii din cartierul Far din municipiul reclamă faptul că administrația locală este neputincioasă în fața nomazilor stabiliți de-a lungul amplasamentului APC între porțile 5 și 6
  • Oamenii reclamă mizeria, infracționalitatea și nesiguranța în care trăiesc de luni de zile, fără ca nimeni să ia nicio măsură

Constanța, iunie 2020, zona Far.

Imagini demne de lumea a treia într-un oraș în care autoritățile nu sunt în stare să rezolve problemele de bază ale cetățenilor.
Vedeți în fotografii cum o administrație neputincioasă nu este în stare să gestioneze nomazii stabiliți de-a lungul amplasamentului Administrației Portului Constanța între porțile 5 și 6.
Constănțenii din zonă, care au trimis fotografiile, spun că au reclamat mizeria, infracționalitatea și nesiguranța dar administrația locală condusă de Decebal Făgădău ridică din umeri. Reclamațiile au rămas fără niciun fel de răspuns.
„Din fericire ne mai despart doar câteva luni până la alegerile locale”, menționează locuitorii din zona Far, municipiul Constanța.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii