Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:58 11 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat “În această vară, Faleza Nord a devenit stațiune pentru oamenii amărâți cu figuri de Mamaia”

ro

21 Jul, 2020 00:00 21620 Marime text
  • Haosul continua în cartierul Faleză Nord din municipiul Constanța iar locuitorii sunt exasperați, mai ales acum, în plin sezon estival
  • Turiștii închiriază apartamente, ocupă parcările, coboară din casă în costume de baie, atmosfera e de Ibiza....manele, discuții aprinse, distracție ca la resort într-un cartier al orașului

Haosul continua în cartierul Faleză Nord din municipiul Constanța iar locuitorii sunt exasperați, mai ales acum, în plin sezon estival.
Ei spun că în orice țară civilizată cetățenii sunt respectați iar autoritățile locale au grijă de riverani și le asigură, evident, contracost, loc de parcare în aproprierea domiciliului, limitând astfel accesul pentru a nu se crea ambuteiaje.
“În această vară, Faleza Nord a devenit stațiune pentru oamenii amărâți cu figuri de Mamaia. Închiriază un apartament 8-12 persoane(la hotel nu este posibil), parcările au fost ocupate, coboară din casă în costume de baie, atmosfera e de Ibiza....manele, discuții aprinse, distracție ca la resort. Tindem către civilizație sau ne țărănim?
Golfulețele vor deveni Deltă datorită "aluviunilor" de pe șlapi și călcâie. Pungile de hypermarketuri sunt peste tot, prin cartier, pe plajă. Când s-a avizat funcționarea plajelor nu s-a gândit nimeni la haosul care se va crea datorită lipsei parcărilor?”, se plâng locuitorii din cartierul constănțean.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Tinel 23 Jul, 2020 11:29 Cand a fost civilizatie in Constanta?