Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:40 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat! Așa se rezolva avariile în cartierele din municipiu. Cum explică situația directorul de la Termoficare? (video)

ro

04 Nov, 2022 13:49 3680 Marime text


Termoficarea Constanța SRL a înregistrat o altă avarie astăzi la o conductă situată pe strada Bogdan Petriceicu Hasdeu colț cu Partizanilor în municipiul Constanța.

Avaria este pe rețeaua de transport agent termic primar care urmează să fie modernizată iar persoana din imagine este un lucrător de la firma care execută modernizarea.

„A fost depistată avarie în canalul termic, s-a excavat în zonă să schimbăm un tronson de țeavă. Cineva probabil a deschis un robinet și apa a tâșnit. Un lucrător de la firma care realizează reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din municipiul Constanța, ei nefiind specializați pe avarii au crezut că rezolvă problema dacă aruncă niște bucăți de vată de sticlă.  Nu a făcut nici rău, nici bine.

Din păcate astfel de situații apar de mai multe ori pe zi.", a explicat situația din teren directorul Termoficare Constanța SRL, Liviu Popa.


Reamintim că Primăria Constanța a încredințat contractul de modernizare rețele termice societății  Elsaco Electronic SRL  din Botoșani care este asociată în cadrul contractului cu SICOR SRL din București.








Așa arată țeava care a cedat! Se lucrează la înlocuirea unui tronson și apoi va fi repornită furnizarea agentului termic.
„Tot acest traseu urmează fie modernizat", a mai spus Liviu Popa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii