Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:22 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Valul 6 de energie – partea întâi – ziua 15. Presiune maximă în sistemul limfatic și circulator

ro

22 May, 2024 10:05 463 Marime text







Valul 6 de energie – partea întâi – ziua 15. 22 mai 2024.Puțin înainte de Luna plină în Săgetător. Presiune maximă în sistemul limfatic și circulator.

Emoțiile sunt intense și copleșitoare.

Ce putem face practic, să ducem mai bine ceea ce este?
Dacă avem energie, nu ne influențează acest tranzit și reușim să facem față cu bine intensității întâmplătorilor din viața noastră.
Dacă rinichii sau ficatul nu funcționează bine, este nevoie de mai multă odihnă, de reducerea programului de acționare și interacțiuni sociale, de relaxare, atât mental intelectuală, cât și fizică. Știu că o să spuneți că este mai ușor teoretic și mai greu practic. Dar tot ce avem nevoie este o ierarhizare clară a nevoilor.

Când stai mult alături de cineva în suferință și aproape de moarte, poți să observi cel mai bine greșelile sale comportamentale, dar și ale tale. Nu prea mai ai cum să te ascunzi de gunoaie, când sunt toate la suprafață și evidente.

Astăzi este o zi bună de post, de orice fel, fie post negru, fie post cu apă, fie post de produse animale – cum poate mai bine corpul nostru.
Sau este o zi bună pentru ”post vocal” – să nu mai vorbim atât, să nu mai împrăștiem peste tot și continuu opiniile și gândurile noastre (și așa repetăm non stop aceleași inepții, care nu doar că nu ne fac bine, dar mai și împrăștie în jur vibrații de încordare, tensiune, nemulțumire sau frică).

Astăzi chiar este o zi de ”non-acțiune”, să ne oprim să mai facem acele acțiuni care observăm că ne dăunează.
Să nu-i mai criticăm pe cei din jur, la fiecare pas greșit.
Să nu mai tresărim înfiorați la cea mai mică veste neplăcută.

Să nu mai cheltuim nesăbuit când ne copleșesc poftele.
Să nu mai mâncăm sau bem mai mult decât are corpul nevoie.

Sunt multe de ”să nu-uri” și astăzi chiar merită să alternăm ziua dinamică și activă, cu ceea ce ”nu” mai avem de făcut, pentru a permite corpului nostru să facă o pauză.

Vă reamintesc de Webinarul de pe 24 mai la ora 19.00 – în care vom discuta în detaliu despre importanța ”alternanțelor” în viețile noastre.
https://alchida.ro/.../webinar-alternanta-sustinut-de-dr.../

Să avem cu toții astăzi o zi cât mai blândă, liniștită, alternativ cu acțiune și repaus, și cu suficientă ”non-acțiune” cât să permitem corpului să ducă mai ușor presiunea uriașă din exterior și interior, indusă de Luna plină de mâine.
Cu iubire, tuturor
 

Articol și foto: ZyannaOrinda/Facebook.com


Citește și
#ConstanțaEsteBine Valul 6 de energie – partea întâi – ziua 14 21 mai 2024 Puțin înainte de luna plină în Săgetător
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii