Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:23 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 6 de energie – partea a doua – ziua 1. 23 mai 2024. Luna plină în Săgetător

ro

23 May, 2024 14:21 523 Marime text
Valul 6 de energie – partea a doua – ziua 1
23 mai 2024
Luna plină în Săgetător
 
Maxim de presiune, maxim de acumulări de reziduuri, maximă aglomerație de toate pentru toți – viața se simte ca un ghem încâlcit și masiv, dacă nu au fost luate măsuri de simplificare și eficientizare
 
Elevii de la Școala Sănătate 5D https://www.sanatate5d.ro/ au în seara aceasta întâlnirea directă, în care putem să dialogăm și să continuăm explorarea împreună a minunii care este corpul uman. Sunt recunoscătoare pentru toate întrebările și comentariile pe care le primesc, și pentru interesul ce-l observ. Cunoașterea funcționării corpului uman mi se pare investiția cea mai importantă a fiecăruia dintre noi. Realizăm asta în special când avem grijă de cineva aflat în suferință, sau când propriile noastre dureri ne indică „încălcarea” unor legi biologice pe care le neglijăm.
 
Mâine seară, pe 24 aprilie la ora 19.00, sunteți invitați toți cei interesați la un Webinar organizat de firma Alchida, în care vom dialoga despre Alternanțe (pornind de la viață / moarte și până la activitate / repaus, sau inspir / expir) ca fiind regulile de bază ale acestei lumi.
Chiar și postările zilnice, sunt ”alternanțe” ale perioadelor de lună în creștere (cu reținere în corp, mineralizare, vitaminizare dar și pericol de intoxicare) și celor de lună în scădere, cu eliminări, curățenii, detoxifieri, deparazitări.
Astăzi suntem chiar pe creasta de sus a valului de energie din ultimele două săptămâni și de mâine, ne vom pregăti să coborâm.
Dar dacă suntem acolo sus, în vârf, cu ”moț”, putem să observăm cât de bine este posibil ceea ce există în acest moment în viețile noastre.
 
Dovada vieții noastre, unde ne aflăm în acest moment, în corpul fizic, în relațiile noastre, în zona economică și socială, în zona profesională, reprezintă suma deciziilor pe care le-am luat până în acest moment.
Viața noastră astăzi este rezultatul creșterii noastre interioare.
Să ne uităm cu atenție la tot ce este, astăzi, la fiecare pas al vieții.
 
Să facem o ”radiografie” a situației, pentru o clipă, și apoi să ne continuăm drumul.
Luna plină în Săgetător este despre intențiile de viitor.
Ca viitorul să nu fie doar prezentul, ce se repetă iar și iar, este nevoie să conștientizăm locul în care ne aflăm în acest moment.
La un arcaș (cum este Săgetătorul), arcul este la fel de important ca și săgeata.
 
Clar săgeata este cea care atinge ținta. Dar fără un arc pe măsură, șansele ca săgeata să ajungă la țintă sunt mici.
O zi de Lună plină eficientă și prezentă pentru noi toți
 
Cu iubire, tuturor


Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii