Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 15, 25 martie 2024, „Lună plină cu lumină”

ro

25 Mar, 2024 12:41 646 Marime text






Valul 3 de energie – partea a doua – ziua 15, 25 martie 2024
 
„Lună plină cu lumină”
 
Este mare, este sus pe cer, în nopțile senine, luminează intens, dar rece, și ne influențează masiv emoțiile și trăirile profunde.
 
Se află în semnul zodiacal al Balanței și ne împinge să luăm decizii importante.
 
Vrem să ne fie bine?
Vrem să ieșim din suferință?
Ne-am săturat de probleme și dificultăți?
 
Este cazul să ieșim din „gândirea magică”, din condiționările sociale și obiceiurile proaste pe care le repetăm zilnic, și să ne întoarcem la regulile simple ale stării de bine.
 
Le cunoaștem cu toții, le încălcăm cu toții.
Eclipsa de lună care însoțește luna plină de astăzi ne ajută să simțim până în străfunduri toate umbrele interioare și toate acele părți din noi care ne fac să ne simțim mai puțin decât bine.
 
Luna plină face lumină.
Luna plină în Balanță cu eclipsă de lună mă ajută să-mi văd dependențele mentale de ecrane, de cuvinte, de povești, de bla-bla-uri.
 
Pot să stau câteva ore bune fără să știu ce se întâmplă cu x, y (adică fără să citesc mail-urile)? Fără să mă uit la video-uri trimise pe mediile sociale și fără să sun ”un prieten” cu care am vorbit și ieri?
 
Observam amuzată dialogul pe care îl am aproape zilnic cu mama, de când este la pat. Vorbim despre ce a mâncat, cum a mâncat, ce i-a plăcut din mâncare și ce nu, despre pastile și ce greu se iau, despre eliminări corporale (scaun, pipi, transpirație), despre somn și vise, și când terminăm despre acestea (că doar nu durează mult, zilnic sunt aproape la fel), începe ”bârfa”. Ce a mai făcut x sau y.
 
Înainte de boala mamei, dialogul de mai sus îmi producea o stare intensă de iritare și făceam eforturi mari să-l întrerup și să fug de lângă ea.
Odată cu această boală a ei, brusc și neașteptat instalată, mi-am pus multe întrebări cu privire la calitatea relațiilor și la ”acceptarea” oamenilor așa cum sunt, cu repetițiile și fixitățile lor.
 
Propunându-mi să-mi observ propriile obiceiuri proaste și repetitive, am constatat că fac la fel ca ea, doar că am alte subiecte pe care le repet iar și iar, cu oricine discut.
 
De ce ar fi unele subiecte mai bune / mai proaste ca altele?
Cine decide asta?
De ce ascult prostiile unui copil, repetate la infinit și am toleranță pentru aceleași tâmpenii spuse în același fel (chiar le consider nostime), iar când ascult un adult sau un vârstnic, nu mai ofer aceeași audiție amuzată, ci încep așteptările și judecata?
 
De unde acest obicei prost?
 
Luna plină cu lumină mă ajută să-mi iau notițe despre acel obicei prost asupra căruia intenționez să intervin pentru transformare.
Și nu este acesta al ”judecării” celorlalți în cursul dialogului cu ei.
Este unul chiar mai dăunător corpului fizic. Constat cât de multe obiceiuri proaste sunt acumulate, când sunt atentă cu mine.
 
Ați început provocarea?
Ați decis să observați un obicei prost pe care îl aveți și vă afectează starea de bine?
 
Mi-am luat și eu primele notițe și astăzi intenționez să fiu și mai atentă – pentru că ”luna plină cu lumină” îmi aduce claritate și pot observa mai bine detalii și amănunte.
 
Povestim mai multe despre proiectul acestei perioade la Webinarul de pe 11 aprilie - https://alexaevent.ro/.../sfaturi-vindecatoare.../
Între timp, mă îmbarc pe ”Luna plină în lumină” prin care intru în portalul eclipselor și încep proiectul de auto-observare. Folosesc eclipsa de astăzi, de început de săptămână, să-mi pun centura de siguranță și să înaintez pas cu pas pe terenul minat al următoarelor 14 zile, până la următoarea eclipsă și mă bucur de prezența și atenția pe care o necesită o astfel de perioadă provocatoare.
 
Astrologii spun că este despre Nodul Sud, despre ceva ce vreau să las în urmă, pentru a putea crește și înainta. Știu ce obicei prost vreau să las în trecut. Nu este ceva ”de joacă”, este ditamai strategia Ego-ului de a-și obține porția de plăcere.
 
Îmi adun forțele și-mi folosesc atenția. Vă aștept să facem asta împreună.
Nu mai este timp de dormit în papuci.
 
Este doar timp pentru prezență și acțiune.
Să ne fie bine tuturor și să avem ”lună plină cu lumină” și mult folos.

Sursa și foto: ZyannaOrinda/ Facebook.com
 
Citește și
Valul 3 de energie - partea a doua - ziua 13. 23 martie 2024. Ne apropiem cu viteză de luna plină de pe 25 martie, o lună plină în Balanță, cu eclipsă de lună
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii