Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:42 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 3 de energie - partea a doua - ziua 13. 23 martie 2024. Ne apropiem cu viteză de luna plină de pe 25 martie, o lună plină în Balanță, cu eclipsă de lună

ro

23 Mar, 2024 10:56 854 Marime text
vvv

Valul 3 de energie - partea a doua - ziua 13
23 martie 2024

Ne apropiem cu viteză de luna plină de pe 25 martie, o lună plină în Balanță, cu eclipsă de lună. Cu alte cuvinte, începe portalul de primăvară al eclipselor.
Dacă nu era de ajuns energia schimbătoare a Echinocțiului de primăvară, însoțit de furtuni solare de o intensitate dărâmătoare pentru corpurile fizice, se va suprapune și vibrația eclipsei, ce aduce – după cum spun astrologii ”bătălii suplimentare, acolo unde deja sunt lupte și războaie”.
Unde anume?

Pe uriașul câmp de bătaie al minții și emoțiilor declanșate de poveștile minții.
Bătăliile din psihicul nostru, atât în câmpul conștient, cât și cel inconștient, ating un punct culminant în următoarea perioadă.

Toate ”ar trebui-urile” și ”de ce nu faci-urile” ne vor bântui, precum stafiile dezlănțuite într-un fost câmp de bătălie.
Nu întâmplător, în această perioadă ”bântuită”, dificil de parcurs și dusă cu efort mare, vă invit la o serie de Webinarii de ghidaj, care ne ajută să ne ținem mintea focalizată pe ceva util și folositor, și ne oferă instrumente pentru trecut mai ușor prin tornada emoțional – mentală.

Primul eveniment al lunii aprilie, este unul dintr-o serie special concepută pentru anul 2024 și numită Sfaturi vindecătoare: https://alexaevent.ro/.../sfaturi-vindecatoare.../

Ce sunt obiceiurile dăunătoare, de ce le repetăm iar și iar, ce ne ajută să putem construi încrederea în propriile puteri și cum ne oprim din a ne mai face rău singuri?

Cât de ușor este ca astăzi, dacă avem gânduri neplăcute, ce declanșează emoții tulburătoare, să ne oprim și să facem o acțiune utilă, care să ne permită să depășim starea respectivă, fără să facem rău corpului fizic?
Cu alte cuvinte, dacă mă simt nemulțumit, neliniștit, îngrijorat sau înfricoșat, nu mă duc să mănânc ceva sedativ, sau să beau alcool, ori să-mi aprind o țigară, sau să vorbesc o bârfă cu o prietenă.
Nimic din aceste ”obiceiuri” nu-mi sunt de ajutor, pentru corpul fizic.

În schimb, aleg să fac ceva care să mă scoată din vibrația neplăcută (indusă de povestea minții) și să-mi fie bine atât mental/emoțional, cât și fizic.
Cât este de ușor să fac asta?
Explorăm împreună astăzi, într-o zi de week-end, în care se văd mult mai bine toate obiceiurile proaste pe care le repet zilnic, pentru a mă menține într-o stare de amorțire și a evita confruntarea cu ceea ce este, real, de făcut – în viața mea.

Vreau să vă propun începând de mâine, duminică, 24 martie, în plin post al Paștelui, în vârful energiei vârtejului, un ”lucru” împreună tip provocare sau împuternicire, în care să ne confruntăm cu un obicei dificil din viața noastră, diferit decât până acum.

Să avem o altă zi de lună martie cât mai echilibrată și utilă.
Suntem bine, pentru că suntem în viață
Cu iubire, tuturor


Articol și foto preluat de pe Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii