Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:31 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine ​Valul 2 de energie – partea întâi – ziua 5. 30 ianuarie 2024. După furtună, vine liniștea

ro

30 Jan, 2024 11:35 787 Marime text

Valul 2 de energie – partea întâi – ziua 5
30 ianuarie 2024
 
Ce mai faceți, dragii mei parteneri de călătorie pe valurile de energie ale anului?
Cum sunteți?
Ați trecut prin energia sumbră și dificilă a zilei de ieri?
Felicitări nouă tuturor!
 
Odată trecuți prin furtună, ne așteaptă o zi mai liniștită și de odihnă.
Alternanța energiilor este regula în acest Univers.
După furtună, vine liniștea.
 
După o perioadă de liniște, vine mereu furtuna.
Așa alternează valurile lumii.
 
Așa că astăzi avem o zi mai bună, calmă, liniștită și echilibrată, în ceea ce privește energia Pământului. Corpul nostru se poate alinia cu ea, sau își poate continua propriile sale eliminări (depinde de nevoile pe care le are).
 
Luna în scădere intră astăzi în Balanță, așa că avem azi și mâine un pic de echilibru și de bine, și mai ales, avem ceva mai multă iubire. În special iubire de sine (ne dăm atenție corpului și stării sale interioare), dar și iubire / acceptare a celorlalți și a situației.
 
Când mă iubesc pe mine, iau decizii bune să am grijă de corpul fizic și îmi fac alegeri favorabile. Vă invit și astăzi să profitați de invitația de a participa la Retreat-ul feminin din Eforie Nord, pe 8-10 martie, alături de femei curajoase și dornice de reconectare cu esența lor profundă.
https://www.facebook.com/share/qYmeZfPqaZ26yhP9/
Zile de spa, zile de lucru cu energia, zile de odihnă și echilibrare, zile de împărtășire de la suflet la suflet. O ocazie unică de a fi împreună, în mod fizic, în cea mai feminină modalitate posibilă: la spa.
 
Astăzi putem oferi corpului același tip de iubire de sine, de grijă și prețuire, de valorizare și validare. Alegerile pe care le putem face astăzi sunt pentru economisirea de energie. Nu lăsăm Ego-ul să ne fure energia, cu nevoia sa patologică de a demonstra ”că sunt bună, că merit, că pot, că știu etc”. Aceste demonstrații sunt inutile și consumatoare de energie. Astăzi alegem să ne bucurăm de sănătatea și echilibrul corpului.
 
Când are nevoie de odihnă, îi oferim. Când are nevoie de pauză, îi oferim. Când are nevoie de aer curat, îi oferim. Chiar și o îmbrățișare îi poate fi oferită, dacă nu cu ajutorul altei persoane, atunci cu ajutorul unei băi cu apă și sare, sau a unui halat călduros și pufos.
 
Să avem o altă zi de lună în scădere în care să eliminăm pierderile de energie și să maximizăm starea de bine, iubindu-ne cât de mult putem corpul.
Cu iubire, tuturor


Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii