Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 2 de energie - partea întâi - ziua 12. 6 februarie 2024. Astăzi este despre energie feminină, intensă dar utilă

ro

06 Feb, 2024 11:39 676 Marime text


Valul 2 de energie - partea întâi - ziua 12
6 februarie 2024

Astăzi este despre energie feminină, intensă dar utilă.
Avem în data de astăzi doar cifre pare (6.02.2024), numerele pare fiind simboluri feminine.
Suntem în plin tranzit de eliminări și curățenie, dar avem alături Luna în Capricorn, practică și suportivă, și energia feminină, mângâietoare și susținătoare.

Dacă ne putem permite, astăzi este o zi de stat mai mult în pat, învelit într-o pătură moale și călduroasă, ca o îmbrățișare mângâietoare.
O cană de ceai cald alături, o carte bună sau puțină muzică ambientală, un difuzor cu aromaterapie în care ne punem lavandă sau ylang ylang, sau orice arome preferăm fiecare și folosim energia feminină a zilei pentru a oferi corpului confort și susținere.

Da, este marți și există și componenta masculină de curățenie, ordine și aranjare.
Dacă avem treabă și suntem prinși în alergătura zilei, folosim această energie pentru a ne ajuta în decursul zilei. Orice tip de aranjare sau curățenie va funcționa foarte bine astăzi. Și la fiecare pas, să ne oferim o mică susținere feminină – o cană de ceai, puțin dat cu cremă pe mâini sau față (ca și pretext pentru a ne mângâia pielea), o îmbrățișare (dacă avem cu cine) sau o haină moale și pufoasă, de pus pe umeri la fiecare pauză.

Seara, putem să ne oferim o baie cu apă și săruri / uleiuri esențiale.
Și cea mai blândă și reconfortantă masă de seară la care ne putem gândi (cartofi copți cu salată de sfeclă roșie, sau o salată tip oriental cu cartofi fierți, măsline, roșii, ardei și ceapă verde; dovleac copt, sau orice altă combinație de legume la cuptor – căldură, moliciune, dulceață, mângâiere – inclusiv pe interior).

Apropo de feminin și blândețe, vă reamintesc de Retreatul feminin de pe 8-10 martie, la Eforie Nord, la care a rămas o singură cameră disponibilă. Orice doamnă care simte că are de ajuns acolo, pentru o întâlnire feminină susținătoare și împuternicitoare, este invitată să o revendice:
https://www.facebook.com/share/qYmeZfPqaZ26yhP9/

Astăzi trecem prin ziua de marți, aparent războinică și structurată, cu energie feminină de mângâiere și blândețe.
Folosim moliciunea unei haine pufoase, a unei pături călduroase sau chiar o jucărie de pluș, pe care o putem mângâia când și când, pentru reamintirea senzației (sau un animal de casă, dacă este disponibil). Desigur că mângâierea unui copil sau altei persoane este cea mai recomandată conexiune feminină posibilă, dar….este bine să avem opțiuni!

Astăzi este despre a simți blândețea în corp, prin atingere și moliciune.
În orice mod posibil reușim să o facem, pe exterior sau pe interior.
Trecem mult mai ușor prin vibrația zilei ancorându-ne în femininul interior.

Să avem o altă zi cât mai bună și acordată la ceea ce este.
Cu iubire, tuturor


Foto și articol preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii