Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:36 28 02 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 2 de energie - partea a doua - ziua 2. 11 februarie 2024. Anul nou chinezesc, anul Dragonului de lemn

ro

11 Feb, 2024 10:15 606 Marime text


Valul 2 de energie - partea a doua - ziua 2
11 februarie 2024

Anul nou chinezesc, anul Dragonului de lemn.
Începem un alt ciclu de energie, care se suprapune peste valurile deja familiare ale lunii în scădere și lunii în creștere.
Un val al unei alte frecvențe de reacție a Naturii, ce va dura 365 de zile.
Dar se pare că începem și un alt ”ciclu” mai lung de 20 de ani, cu o energie caracteristică a sa.

Acest nou început, debutat de luna nouă de pe 9 februarie și ajuns la punctul culminant astăzi, în ziua de An Nou Chinezesc, dincolo de a fi un laitmotiv de sărbători și celebrare, este o reamintire a începerii schimbării energiei.

Chinezii spun odată cu aceste noi frecvențe de vibrație, este nevoie să facem modificări, schimbări, ajustări și înnoiri în toate zonele vieții unde lucrurile nu sunt chiar în ordine: sănătate, relații, serviciu, structuri gen casă, locuință, alimentație etc.
Dacă reușim să facem aceste lucruri în următorii 2-3 ani, să ne punem în ordine zonele aflate în haos, ultimii ani din ciclul care începe mâine vor fi binevoitori și benefici.
Dacă nu reușim să o facem, haosul se va intensifica exact în ultimii 2-3 ani ai acestui nou ciclu de 20 de ani, care începe mâine (de fapt, a început energetic de câteva zile). Desigur, dacă apucăm să ajungem până acolo, pentru că nu este nimic sigur și garantat.

Nu este rău ca astăzi să ne uităm cu atenție la toate componentele vieților noastre și să observăm unde ar fi de făcut ordine și ce ar fi de lucru. Să ne facem niște liste cu ”ce avem de curățat și ordonat”, în baza cărora să putem să ne aranjăm programul următorilor 2-3 ani.

Avem timp de această listă astăzi, pentru că fiind duminică, programul este mai liber ca în alte zile.

Luna își continuă tranzitul crescător și înțelegem că ușor ușor, presiunea limfei în interiorul corpului vor continua să crească.
Pe lângă suplimentarea cu minerale sau vitamine, care este benefică în această perioadă, putem să adăugăm și alimente ce ne ajută să echilibrăm corpul.
Se recomandă în special salatele de rădăcinoase (sfeclă cu morcov, morcov cu măr și țelină, salată de ridiche albă sau neagră), bogate în minerale și nutrienți din străfundurile pământului.
Pot fi consumate și sucuri fresh din măr și morcov, sau sfeclă și morcov, sau apio cu măr, dar nu în cantități mari, 150 ml, cel mult 200 ml pe zi – de 2-4 ori pe săptămână, în toată perioada de lună în creștere.

Să avem cu toții o zi de final de săptămână cât mai liniștită și echilibrată
Să fie de bun augur trecerea în noul ciclu de energie.
Este o minune și o bucurie că suntem acum, aici, împreună și celebrăm trecerea,
Cu iubire, tuturorArticol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii