Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:54 30 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, beneficiarul donațiilor Fundației „Metamorphosis” a Universității „Ovidius”

ro

28 Apr, 2020 00:00 1572 Marime text

Înființată în urmă cu doi ani, Fundația „Metamorphosis” – avându-i în consiliul director pe Alin Larion, Pepi Mitică și Liviu Merdinian – a donat Spitalului Clinic de Boli Infecțioase în cadrul campaniei de strângere de fonduri „Împreună pentru sănătatea comunității noastre!”, inițiată de membrii comunității universitare, un video laringoscop și produsele necesare întreținerii și dezinfectării acestui dispozitiv, 5 stetoscoape, dintre care patru senzitive și unul ultra-senzitiv, dar și medicamente antiinflamatorii pentru a completa terapia bolnavilor severi.
Totodată, prin intermediul Fundației „Metamorphosis” a fost direcționat către spital un set de 50 de  viziere primit prin donație de la un grup de tineri antreprenori din Cluj.

De asemenea, a fost direcționat un prototip de tunel de decontaminare automatizat, realizat de o echipă de alumni ai UOC. Tunelul de decontaminare a fost amplasat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și deservește personalul medical care părăsește zona în care sunt internați pacienții infectați cu SARS-CoV-2.
 
Pentru viitorii donatori, datele fundației sunt:
•         Beneficiar: Fundația „Metamorphosis”  a  Universității „Ovidius”  din  Constanța
•         Adresă: Bd. Mamaia nr.124, Constanța, 900527
•         Cont bancar (IBAN): RO49BRDE140SV73207651400 (deschis la BRD Constanța)
•         CIF: 39912517
În documentul bancar, la rubrica „Explicații”, vă rugăm să completați cu mențiunea „Donații COVID-19”.
 
Totodată, persoanele fizice sau juridice care doresc să doneze către Fundația UOC, în contextul pandemiei, produse care sunt necesare în desfășurarea actului medical, sunt rugate să contacteze adresa de e-mail: rectorat2@univ-ovidius.ro
 
Citește și:


#ConstantaEsteBine Spitalul Județean Constanța a primit echipamente de înaltă performanță pentru diagnostic prin biologie moleculară a virusului SARS-CoV-2

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii