Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:57 05 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Pregătiți de surf?

ro

19 Jun, 2021 11:35 1679 Marime text
  • Cu toții suntem copii răniți și traumatizați în interiorul nostru.
  • Dacă nu ați apucat să vedeți documentarul dr. Gabor Mate, Înțelepciunea traumei, vă recomand să o faceți: https://wisdomoftrauma.com/event-replays/
Începe cea mai dinamică și posibil, schimbătoare de vieți, perioadă a anului.

În următoarele 5 zile sunt înghesuite minim 5 evenimente energetice majore (sunt și altele, dar merită menționate în mod special acestea).

20-21 iunie Rusaliile (spirite feminine răutăcioase si răzbunătoare, partea de întuneric feminin, umbra, întunericul, fantomele trecutului și gândurile necurate).

21 iunie dimineața, Solstițiul de vară - ziua cea mai lungă a anului, mijlocul anului 2021. Maxim de lumină care ajunge pe pământ. Se vede întunericul în toată splendoarea lui.

22-23 iunie Sânzienele, spirite feminine benefice și vindecătoare.

Solstițiul aduce întunericul la suprafață pentru ca Sânzienele să ne susțină în vindecare. Plantele de leac culese în aceste zile au acțiune extrem de puternică.
22 iunie, planeta Mercur intră direct, după 3 săptămâni de mers retrograd, care au transformat comunicațiile în exerciții la trapez sau pe sârmă. Putem spune mai clar și precis ce simțim.

După ce zile întregi am stat cu prune în gură.

24 iunie, luna plină în Capricorn, maxim de simț practic și soluții creative. Așadar, urmează 5 zile cu maxim de potențial de vindecare.Orice poate declanșa și susține vindecarea.

Cu cât aveți mai multă energie interioară (putere personală) cu atât este nevoie doar de un mic catalizator (un cuvânt, o revelație, o înțelegere) pentru a începe un profund proces de echilibrare interioară.

Cu toții suntem copii răniți și traumatizați în interiorul nostru. Dacă nu ați apucat să vedeți documentarul dr. Gabor Mate, Înțelepciunea traumei, vă recomand să o faceți
https://wisdomoftrauma.com/event-replays/

Se mai poate viziona gratuit încă 2 zile, până duminică. Merită să vă înțelegeți mai bine pe voi și lumea în care locuiți. Când veți realiza că adicțiile (dependențele) nu reprezintă o problemă, ci mecanismul prin care voi supraviețuiți unei dureri interioare imense, veți realiza că puterea este la voi. Cauza nu este la exterior. NU sunteți victimă. Cauza este TOTDEAUNA la interior. Și atunci, sunteți PUTERNIC. Alegeți să faceți cât de bine reușiți.

Acesta este potențialul acestei perioade. Să vedeți mai bine și să acționați mai eficient, cu toată lumina Solstițiului, provocarea Rusaliilor, susținerea Sânzienelor, abilitatea de comunicare a lui Mercur direct și spiritul practic al lunii pline în Capricorn.

Vindecarea fiecăruia dintre noi este posibilă doar dacă ne vindecăm împreună. Este imposibil să fii sănătos într-o lume bolnavă. Dacă deschidem ochii și aducem mai multe lumină în conștiența fiecăruia, dacă trecem dincolo de lăcomia pântecului (ce ne alină durerea, dar ne amorțește simțurile), dacă nu mai lăsăm copilul interior suferind să conducă jocul și permitem adultului să se exprime plenar, avem o șansă de trezire socială, colectivă. Să vă fie de folos portalul de energie care urmează.

Suiți-vă pe placa de surf, puneți-vă centura de siguranță, respirați adânc și aveți încredere în corpul vostru minunat și Divin.

Călătoriți cu fruntea sus prin toată perioada și indiferent ce se întâmplă, zâmbiți. Suntem în viață. Și ne bucură de potențialul creativ al umanității noastre.

Zile minunate tuturor,

Cu iubire,

Sursa foto-text: Facebook/ Zyanna Orinda

www.centrulnatura.ro
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii