Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:26 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Luna plină în Leu

ro

28 Jan, 2021 19:15 3110 Marime text
  • Atelierul de imputernicire ”Întâi mama, apoi copilul și la urmă restul familiei”

Luna plina în Leu. A apărut soarele. A dispărut ceața și confuzia.
Primele trei zile ale saptamanii au scos la suprafata multe dintre tiparele vechi ale mintii, primite din perioada copilariei de la parinti.
https://www.youtube.com/watch?v=8xk3ivRfrOo
Psihologul Menis Yousry, intr-un interviu genial, din care va prezint doar un mic extras, ne povesteste de modul in care traumele copilariei ne afecteaza restul vietii.
Interviul poate fi urmarit in totalitate pe YouTube, este subtitrat in limba romana si merita savurat.
Am avut multe limpeziri si clarificari referitoare la relatia mama - tata si copil, precum si a modului in care putem sa refacem ”tesatura” incalcita din relatiile familiale tulburate.
De aceea, vom lansa o serie de evenimente on-line, in urmatoarele saptamani, in care ne vom ocupa special de aceste subiecte.
 
A venit claritatea.
M-as bucura daca fiecare dintre voi ar profitat de soarele si lumina de afara, de claritatea nou venita dupa furtuna de ieri.
Furtunile sunt binevenita, pentru ca imprastie poluarea si improspateaza atmosfera.
La fel ca si detoxifierile in corpul fizic.
Vreau sa va informez ca pe www.centrulnatura.ro am încarcat la rubrica E-informatii (de pe e-shop) niste materiale foarte utile in situatii dificile (am reusit sa incarc primele trei materiale, cu Stari de rau, Febra si Piele). Oricand aveti nevoie de sfaturi rapide si indicatii practice in momentele dificile, aceste materiale ce pot fi usor descarcate si parcurse, va ofera ghidare si sustinere.
Voi continua sa incarc materiale, pentru ca sunt mai usor de folosit decat multe dintre carti, dar toate vor face referință la ebook-uri, ce raman continuu disponibile.
Pentru evenimentele on-line, verificati www.alexaevents.ro
 
Si o sa va amintesc periodic de evenimente, mai ales de Atelierul de imputernicire ”Întâi mama, apoi copilul și la urmă restul familiei”, pe care îl vom susține de Echinocțiul de primăvară (19-20 martie) împreună cu Cristela Georgescu.
Înțelepciunea lui Menis Yousry va fi mereu alături de noi. Și am dorit să o împărtășesc cu toți cei care simt nevoia să-și reamintească poziționarea corectă în povestea minții.
Centrajul este mereu util în situații dificile.
 
De aceea, vă doresc un final de săptămână ușor și centrat.
Să ne reauzim în curând, cu o mulțime de vești noi.
Pregătim surprize pentru săptămânile ce urmează!
Vă îmbrățișez pe toți și vă iubesc!

Sursa text si foto: Facebook.com/zyanna.orinda.7
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii