Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:05 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

19 noiembrie. S-a activat un Dragon de apă

ro

19 Nov, 2023 19:31 1247 Marime text





 
  • În ultimele două zile, s-a activat un Dragon de apă, la nivelul unor zone ale planetei.
 
Astrologic, există o conjuncție între planeta Marte în Scorpion și Soarele în Scorpion, care se întâmplă o dată la 31 de ani.
Mă întrebam cum va afecta această intensificarea energetică a emoțiilor și gândurilor viața fiecăruia de zi cu zi, dar nu mă așteptam ca în anumite zone geografice să apară prăpăd.

În Dobrogea și mai ales în Constanța și zonele învecinate, energia Scorpionului s-a năpustit cu putere; astfel de furtuni apar doar acolo unde este nevoie de mai multă ”curățenie” (exact precum virozele în corp).
 
Suntem foarte profund influențați de energia lunii, și vedem asta bine acum.  Luna este în creștere, se apropie de primul pătrar și va avansa continuu către faza de Lună plină, peste circa 10 zile. Electromagnetismul lunii nu este ceva de neglijat.
 
Nici n-am început bine anul 2024 și deja resimțim efectele intense ale Reginei Nopții. Vom discuta mult mai multe despre Luna la Webinarul de pe 7 decembrie – https://alexaevent.ro/.../webinar-cu-dr-sorina-soescu.../
 
Dar de astăzi începem să citim din cartea soților Johanna Paungger și Thomas Poppe – Ritmurile lunii (totul este permis...la momentul potrivit; alimentația și îngrijirea corpului în armonie cu fazele lunii)
 
Cele două cărți ale acestor autori: ”Ritmurile lunii” și ”Puterea lunii” sunt bibliografie ”obligatorie” pentru orice persoană interesată de influența astrului nopții asupra diferitelor aspecte ale vieților noastre.
 
Vom cita câteva zile din prima carte și funcție de energia perioadei, o vom descoperi împreună și pe cealaltă;  ”Știința lunii în vechime”.
 
Este de-a dreptul remarcabil modul în care oamenii au deprins o știință care s-a perpetuat pe parcursul secolelor, la fel de naturală precum viața peștelui în apă și atât de prețioasă, eficiență și plină de succes cum este doar capacitatea ființelor inteligente de a-și asigura traiul zilnic și viața.
 
Și aproape peste noapte, în decursul câtorva ani, această știință a căzut în uitare! Este ca și cum păsările ar uita dintr-o dată să zboare și pe deasupra s-ar hotărî să considere arta zborului drept o superstiție străveche.
 
Ca și cum vulturul ar spune uliului: ”Să zbor? Ar fi frumos. Dar mersul pe jos este mai sigur.”
 
Este vorba despre știința de a face lucrurile la momentul potrivit.
Despre știința străveche cu privire la influența ritmurilor naturii și ale Lunii, la care am renunțat cu puține decenii în urmă, renunțare care s-a soldat cu urmări grave pentru oameni și natură.
 
Și nu e vorba de o știință exotică provenită din Tibet – nu, ci din întreaga lume, din Alaska și până în Țara de Foc, din Filipine și până în Noua Zeelandă. Țăranii, grădinarii, medicii, muncitorii, pădurarii – cu toții trăiesc ”după Lună”, așa cum oamenii moderni trăiesc conform televizorului.”
 
Știința străveche a înțelegerii influențelor astrelor asupra corpurilor noastre și Naturii se pierde în favoarea ”știrilor” de la televiziune și a postărilor pe mass-media.
În mediul virtual, oricine poate spune oricine – niciunul dintre noi nu se obosește să verifice.
 
Luna, Soarele, Planetele, ritmurile naturale ale Pământului se simt direct în corpul fizic. Pot fi verificate, an de an, pentru că Universul în care trăim este ciclic și repetitiv.
 
Ce a fost, va mai fi.
 
Dacă înțelegem structuri din trecut, le vom regăsi, repetate, în viitor.  Și putem să fim un pic mai pregătiți, nu se ne ia prin surprindere, iar și iar.
 
Toată această perioadă vă voi recomanda să ridicați ochii spre cer și să admirați Luna, în toate etapele sale de lunație ce urmează. Și să priviți soarele la apus, cu extraordinarele culori roșiatic – portocalii – gălbui produse de cantitatea uriașă de radiații din atmosferă.
 
Tulburările de câmp electromagnetic se pot uneori vizualiza sub formă de culori spectaculoase. Dacă ridicăm ochii din ecrane (colorate, deci pline de electromagnetism) și ne uităm pe cer (la fel de colorat, uneori);
 
Să avem o săptămână cât mai bună, noi toți, și să ne observăm corpurile, cum se străduie să se adapteze la variațiile electromagnetice neobișnuite ale perioadei (da, și mie mi se închid ochii a somnolență de multe ori pe zi, și nu am somn noaptea....).
 
Foto și articol preluate de Facebook.com/zyanna.orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii