Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce trebuie sa faca clientii BCR ca sa obtina o dobanda mai mica

ro

10 Apr, 2011 22:45 2047 Marime text

banci.jpgCapital a intrat în posesia unui Act Adițional pe care clienții nemulțumiți trebuie să-l semneze cu banca pe care au dat-o în judecată. Anexă la AA este o cerere pe care clientul trebuie să o semneze și în care se obligă să renunțe la proces.

În urma semnării actului adițional, banca se obligă să renunțe la a solicita orice fel de cheltuieli de judecată asupra clientului generate de litigii care au fost pe rolul instanței pâna la semnarea AA.

Pe de altă parte, clientul trebuie să se angajeze că renunță la procesul împotriva băncii care are legătură cu contractele de credit. De asemenea, cleintul se obligă "să nu inițieze în viitor nicio altă procedură administrativă, litigioasă, sau de altă natură împotriva băncii, care își găsește temeiul în prevederile prezentului Contract de Credit".

Banca a ţinut să precizeze că actele respective au fost propuse, nu impuse, de către instituția bancară, iar prevederea propusă către clienți de a nu iniția în viitor vreo procedură administrativă, litigioasă, sau de altă natură împotriva băncii vizează exclusiv prevederile contractelor de credite pentru care se negociază ințelegerea amiabilă.

Sursa: CreditBCR.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii