Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Topul celor mai spectaculoase accidente provocate de masinile de politie! (video)

ro

09 Aug, 2011 00:00 2303 Marime text

politie-main.jpg

Desi, teoretic, au prioritate atunci cand se afla in misiune, nu toti politistii pot stapani masinile din dotare, cand viteza devine ametitoare. O alta cauza importanta a accidentelor rutiere produse de acestia, pe langa viteza excesiva, o reprezinta virajele!

Exact, curbele ii "omoara" pe oamenii legii! Am gasit, pe Tare.ro, trei exemple concludente care vin sa dovedeasca acest fapt.

Trei masini de politie, trei misiuni si tot atatea viraje care au devenit cap de linie pentru soferii fara prea mare experienta sau pur si simplu exagerat de concentrati.

Nu am aflat din ce tari provin aceste imagini si nici nu mai conteaza , pana la urma, pentru ca ele sunt de-a dreptul spectaculoase.

LOCUL 3

Aici, o masina de politie mai are un pic si darama un biciclist, apoi "parcheaza" in fata unui magazin, doborand un bradut ornamental:


LOCUL 2

In clipul de mai jos, ori gardul este montat prea in drum ori soferul era cu gandul in alta parte si a uitat sa traga de volan:


LOCUL 1

Suntem obisnuiti cu urmaririle de pe autostrazile din SUA, surprinse LIVE dintr-un elicopter, dar cand aceseta sunt condimentate cu gafe de cascadorii rasului, totul se transforma din palpitant in jenant.... pentru politistii care le provoaca:


Bonus, in loc de P.S.

Iata si un exemplu "pe invers", adica o masina de politie care statea pe loc, fiind lovita de un sofer speriat de radarul acesteia:


Suntem convinsi ca sunt si mai multe inregistrari de acest fel, dar astazi ne-am distrat cu acestea. Intr-o alta zi... cine stie ce mai gasim/vedem?!

Sursa: Apropo.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii