Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:40 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noul Subaru Impreza – În Romania la sfârşitul anului

ro

21 Apr, 2011 19:50 3018 Marime text

impreza_2011.jpgSubaru expune la Salonul Auto Internaţional de la New York (20 aprilie-1 mai) noua generaţie a modelului compact Impreza, versiunile de caroserie sedan şi hatchback cu cinci uşi. Lansarea în Romania este planificată pentru sfârşitul acestui an, potrivit oficialilor Subaru Motors Trading, importatorul mărcii nipone pe plan local.

Noua generaţie Subaru Impreza are aceleaşi dimensiuni exterioare ca modelul pe care-l înlocuieste, dar are un ampatament uşor mărit, la 2.644 mm, faţă de 2.621 mm, în cazul versiunii care iese din producţie. Baza montantului A (al parbrizului) a fost deplasată spre înainte cu 200 mm, iar portierele au crescut în dimensiuni pentru un acces mai facil în habitaclu. Specificaţiile detaliate şi motorizările diferă în funcţie de piaţă, dar în Europa este aşteptată o motorizare de bază de 1,6 litri, cuplată fie la o transmisie manuală cu cinci viteze, fie la una cu variaţie continuă (CVT), percepută ca "automată" de către utilizator. Motorizările de capacitate mai mare vor veni standard cu transmisii manuale cu şase viteze sau cu transmisii CVT capabile să simuleze şi un mod secvenţial cu şase rapoarte, schimbările manuale realizându-se de la nişte padele amplasate în spatele volanului. Conform tradiţiei Subaru, toate versiunile Impreza vor avea tracţiune integrală.

Modelul Subaru Impreza WRX STI, versiunea de performanţă extremă a modelului Impreza, va rămane în continuare la vânzare fără modificările aduse de noua generaţie.

Sursa: 0-100.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii