Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acesta ar putea fi viitorul Cadillac ATS, rivalul lui Seria 3 şi C-Klasse

ro

27 Jun, 2011 13:44 1766 Marime text

2014-cadillac-ats.jpgCadillac ATS, rivalul lui Seria 3, C-Klasse şi A4 este tot mai aproape de realitate. În cadrul unui film publicat de GM.com, pentru scurt timp apare o platformă nouă pe bază căreia ar putea fi fabricat viitorul model de segment mediu al americanilor.

La finele anului trecut vă informam că americanii de la Cadillac plănuiesc să înceapă un duel în forţă în segmentul premium. Aceştia vor să atace direct mult mai titraţii Mercedes, BMW şi Audi cu trei modele noi care îşi vor face apariţia până la mijlocul acestui deceniu.

Primul rival pentru competitorii germani va fi ATS, un model de segment mediu care va concura cu Mercedes C-Klasse, Audi A4 şi BMW Seria 3. Conform ultimelor informaţii apărute în presa de specialitate, americanii nu au pierdut timpul, iar ATS este tot mai aproape de realitate.

În cadrul unui film publicat de GM.com, apare o platformă nouă care nu seamănă cu niciun alt model al americanilor. Jurnaliştii de la GMInsideNews sunt de părere că aceasta este noua platformă Alpha şi pe baza căreia va fi produs viitorul ATS. Noul rival al germanilor va avea tracţiune spate şi va ascunde sub capotă un propulsor V6 turbo.

Sursa: automarket.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii