Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se strâng bani pentru o proteză Spectacol umanitar la Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân

ro

15 Dec, 2015 19:00 3516 Marime text
Arhitectul Andrei Chivu anunţă spectacolul umanitar „Solidaritate în Prag de Sărbătoare", care va avea loc, joi, începând cu ora 18.30, în sala Coriolan a Colegiului Naţional Mircea cel Bătrân.
 
Vor fi prezenţi  Elişa Baciu (pian), profesorii Daniel Mihai şi Fănică Mihai şi corul Colegiului Mircea cel Bătrân, dirijat de profesorul Sabin Nicolaina. Ei vor încânta publicul timp de o oră şi jumătate.
 
Spectacolul este realizat pentru familia Miron, care trăieşte în condiţii greu de imaginat. Trei copii au fost părăsiţi de tatăl lor, iar inundaţiile le-a luat casa în urmă cu zece ani. Mama celor trei copii a avut un accident de tren în urmă cu 12 ani. De atunci, se chinuie cu un handicap locomotor foarte dureros. 

„În urma acestui concert, depunem tot efortul pentru a achiziţiona o proteză de picior pentru doamna Rodica Miron şi pentru a amenaja curtea şi gardul familiei. Este nevoie de o mână de bărbat pentru reamenajarea spaţiului de locuit, este o minune cum au supravieţuit cei patru până în prezent. Ei vor prezenţi la spectacol”, a spus Andrei Chivu. 
 
Intrarea la concert este liberă, o cutie pentru donaţii va fi poziţionată discret, completează arhitectul.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii