Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:17 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mădălina Anghelescu, din Constanţa, are nevoie de ajutorul nostru ca să facă tratamentul cu cistostatice şi să trăiască pentru fiica ei

ro

01 Jul, 2016 17:41 13433 Marime text
Fabiola Ion scrie, pe blogul dinviatacanpiata.ro: „Sunt tristă. HELP! Nu, nu glumesc. Chiar sunt tristă.
Am citit ieri şi azi cele mai dezolante mesaje postate pe facebook de către prietena mea, Mădălina“. Prietena sa a reacţionat la strogătul disperat al Mădălinei. 
”Madalina Mihaela Anghelescu

Ieri la 10:10 · Comuna Tuzla ·Am venit acasa cu coada intre picioare …deoarece era o varianta 8000 €, medicamente inteligente….sau 3000 €/luna/ cele normale..asa ca pana aici mi a fost!!!! „ 

„ Madalina Mihaela Anghelescu se simte tristă.

13 minute · Comuna Tuzla ·

Buna ziua!!! Am nevoie de ajutorul vostru deoarece trebuie sa raman cat mai mult alaturi de fiica mea!!!! Am nevoie de 3000 € pe saptamana!!! Help!!! Trebuie sa fac citostatice!“

Acestea sunt mesajele ei disperate. Aceasta este lupta ei pentru viaţă, pentru Iulia, prinţesa ei de numai 12 ani. Cea mai cruntă luptă pe care trebuie s-o poarte de câţiva ani încoace. Iar noi, prietenii, cei care o cunoaştem, asistăm neputincioşi la ea. I-am fost alături, încă îi mai suntem, încă mai sperăm că o putem ajuta.

„De ce sunt eu tristă?“, spune Fabiola, „Pentru că de multe ori mă trezesc cu faţa la cearşaf când n-aş avea niciun motiv s-o fac.

Pentru că uit cât de plăcută e adierea unui vânticel cald când merg cu geamurile deschise la maşină la prima oră a dimineţii.

Pentru că mă răţoiesc la cele mai frumoase şi angelice zâmbete din lume.

Pentru că încă mai merg la petreceri, concerte sau în parc şi mă enervez că nu am unde arunca un ambalaj. Sau că e prea cald.

Pentru că pot călca o cămaşă fără să fiu nevoită să suport cele mai atroce dureri.

Pentru că, la dracu’, uneori viaţa se măsoară în nişte hârtii. Multe hârtii. Pe care de cele mai multe ori nu le ai şi nici nu vezi vreo posibilitate să le obţii. Pentru că timpul ei se măsoară în ele.

Pentru că Iulia s-a maturizat înainte de vreme. Pentru că zâmbeşte mai rar. Pentru că ea n-are nicio vină că-şi va pierde mama mult prea devreme.

Pentru că Mădălina nici măcar n-a apucat să schimbe prefixul cu cifra 4. Eu sper că o va face.

Pentru că… am foarte multe «pentru că».

Eu doar încerc să fiu ecoul ei. HELP!!!“, a fost mesajul de pe siteul dinviatacanpiata.roConturile ei sunt următoarele, orice sumă este binevenită:

Cont euro: RO26 BRDE 140S V221 259 71400  /   SWIFT: BRDEROBU

Cont lei: RO73 BRDE 140S V530 9810 1400

MADALINA MIHAELA ANGHELESCU.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Alexandra 06 Sep, 2016 17:02 Dumnezeu sa o odihneasca! :(