Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:25 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Negru Vodă „Artemis Comp” a câştigat un contract, dar nu se ştie exact cât a durat! (documente)

ro

04 Dec, 2015 00:00 2899 Marime text
În vara lui 2008, Primăria oraşului Negru Vodă atribuia un contract de achiziţie publică, finanţat din bugetul local, privind „reparaţii şi amenajări interioare - sediu administrativ sat Darabani”. Pentru această atribuire a fost numită o comisie de evaluare compusă din Petre Ştefan, preşedinte, şi membrii Daniela ZamfirescuViorica StănoiuGabriel Barbu şi Nicoleta Marin. 
 
A urmat deschiderea ofertelor depuse de agenţii economici care s-au arătat interesaţi de contract. Este vorba despre SC Artemis Comp SRL, SC Ansiva Construct SRL Constanţa şi SC MM Company 2000 SRL.
 
Cursul de referinţă luat în considerare, care a stat la baza comparării preţurilor la evaluarea ofertelor prezentate într-o altă monedă, a fost cel din data de 3.07.2007.
 
În cadrul şedinţei de deschidere a ofertelor, s-a dat citire preţurilor oferite de cele trei societăţi. Astfel, SC Artemis Comp SRL a propus 144.682,36 de lei, SC Ansiva Construct SRL Constanţa - 183.851,25 de lei, iar SC MM Company 2000 SRL - 162.340,91 de lei. Firmele respective au propus o durată a ofertelor de: SC Artemis Comp SRL - 30 de zile, SC Ansiva Construct SRL - 90 de zile, SC MM Company 2000 SRL - 90 de zile. În urma examinării ofertelor, membrii comisiei de evaluare au decis că acestea sunt admisibile.
 
Cum criteriul de atribuire a fost „preţul cel mai scăzut”, pe primul loc în funcţie de tariful oferit s-a situat SC Artemis Comp SRL, pe locul doi, firma MM Company 2000 SRL, şi pe locul trei, oferta depusă de SC Ansiva Construct SRL.
 
Astfel, ofertantul câştigător a fost desemnat SC Artemis Comp SRL, cu o propunere de 144.682,36 de lei, respectiv 46.328 de euro fără TVA şi cu o durată de 90 de zile calendaristice. Nu înţelegem însă de ce în final oferta a fost de 90 de zile, în condiţiile în care în procesul-verbal de deschidere a ofertelor scrie că firma a propus să execute contractul în 30 de zile calendaristice!

Ce ştim despre firma câştigătoare

Societatea Artemis Comp SRL are sediul în municipiul Constanţa, aleea Macilor nr. 4, bloc B2, scara C. Firma a fost înfiinţată în 2003, are un capital social de 200 de lei şi un obiect de activitate bazat pe „activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea”.
 
Asociaţii firmei sunt Oana Roxana Radu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 30% / 30%, şi Adrian Marcel Radu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 70% / 70%. Administratorul societăţii comerciale este Adrian Marcel Radu.
 
Numele Oanei Roxana Radu mai apare şi în SC Creative Start Center SRL şi SC Winsoft Invent SRL (cu activitate întreruptă din 4 noiembrie 2015), iar numele lui Adrian Marcel Radu mai apare şi în SC Creative Start Center SRL.
 
Anul trecut, potrivit vrajitorul.eu, firme Artemis Comp nu avea niciun salariat, cifra de afaceri era zero, iar datoriile se ridicau la 491.345 de lei. Anul acesta, la 30.09.2015, firma nu era înregistrată la ANAF ca având datorii la bugetul de stat.
 
În secţiunea „Documente”, puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile pe site-ul Primăriei oraşului Negru Vodă, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună, raportul procedurii şi procesul-verbal de deschidere a ofertelor. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii