Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:37 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două firme din Bucureşti s-au ocupat de canalizarea locuinţelor ANL din Mangalia (documente)

ro

08 Jun, 2016 20:58 3081 Marime text
            Primăria Municipiului Mangalia a atribuit, în 2009, un contract având ca obiect „Alimentare cu apă şi canalizare a locuinţelor ANL – Etapa II, Mangalia, strada Oituz nr. 75: elaborare PT+DE şi execuţie lucrări”. Era vorba despre lucrări de construcţii de canalizări de ape reziduale, lucrări pentru conducte de alimentare cu apă, servicii de proiectare tehnică pentru construcţii de lucrări publice. Sursa de finanţare a fost bugetul local al Primăriei.
            A fost constituită o comisie compusă din Dumitraşcu Laurenţiu, preşedinte şi membrii Mitu Maria, Diaconu Gergeta, Georgescu Dan Lucian şi Turtoi Elena. După numai o lună, componenţa comisiei s–a schimbat, fiind formată din Duzinschi Dana Albena, preşedinte şi membrii Mitu Maria, Diaconu Georgeta, Plop Nina şi Turtoi Elena. Prima dată s-au deschis ofertele depuse de operatorii economici:
  1. Asocierea SC Sam Proiect Grup SRl Bucureşti şi SC T Dancor Romconstruct SRL Bucureşti;
  2. Asocierea SC Ecserv Interprod SRL Constanţa şi SC Hidroproiect SRL;
  3. SC IM Construct SRL Mangalia.
În cadrul şedinţei de deschidere a ofertelor a fost respins operatorul economic SC IM Construct SRL deoarece membrii comisiei au constatat că această firmă nu a făcut dovada constituirii garanţiei de participare la procedură, oferta acestuia fiind însoţită de un ordin de plată care a constituit garanţia de participare la procedura „cerere de oferte”, procedură care a fost anuată. Ofertantul a pierdut garanţia de participare la procedura din data de 26.XI.2009, deoarece a retras oferta în termenul de valabilitate al acesteia, după data limită de depunere a ofertelor şi înainte de ora şi data deschiderii acestora, drept pentru care nu s-a mai putut folosi de acelaşi ordin de plată pentru a face dovada constituirii garanţiei de participare la procedura din data de 21.12.2009. În consecinţă, comisia de evaluare a respins oferta depusă de SC IM Construct SRL Mangalia. Ofertantului i-a fost restituită oferta nedeschisă.
            Cursul de referinţă care a stat la baza comparării preţurilor la evaluarea ofertelor prezentate într-o altă monedă a fost: 1 euro – 4.2968 lei, curs euro la data de 09.11.2009.
            Preţurile citite în cadrul şedinţei de deschidere a ofertelor au fost:
1. Asocierea Asocierea SC Sam Proiect Grup SRL Bucureşti şi SC T Dancor Romconstruct SRL Bucureşti - 163.638,04 lei (38.083,70 euro)
2. Asocierea SC Ecserv Interprod SRL Constanţa şi SC Hidroproiect SRL – 290.538,88 lei (67.617,50 euro)
            Comisia de evaluare s-a întrunit în mai multe şedinţe  pentru examinarea ofertelor depuse de către ofertanţi. S-au încheiat două procese verbale, care s-au constituit ca piese ale dosarului achiziţiei publice.
Ambele oferte au fost considerate admisibile. Autoritatea contractantă, în cazul nostru Primăria Mangalia, a trimis către Autoritatea Naţională pentru Monitorizare şi Reglementarea Achiziţiilor Publice o adresă prin care a solicitat să i se comunice în regim de urgenţă (termen de trei zile) documentele constatatoare care se află în evidenţa ANRMAP emise pentru SC Sam Proiect SRL Bucureşti, cu sediul în Bucureşti, strada Badea Dumitru nr. 4, sector 5, şi pentru SC T Dancor Romconstruct SRL, cu sediul în strada Nicolae Ţeciu nr. 1, sector 3, Bucureşti. Până la data întcmirii raportului procedurii de achiziţie publică nu s-a primit de la ANRMAP nici un răspuns la solicitarea autorităţii contractante.
            Drept pentru care, fiecare membru al Comisiei de evaluare a completat fişele individuale privind punctajul acordat pentru fiecare ofertant în parte. În urma centralizării listelor cu punctajele acordate de membrii comisiei fiecărui ofertant s+a obţinut următorul punctaj:
1. Asocierea Asocierea SC Sam Proiect Grup SRL Bucureşti şi SC T Dancor Romconstruct SRL Bucureşti – 96 p
2. Asocierea SC Ecserv Interprod SRL Constanţa şi SC Hidroproiect SRL – 63,80 p
La final, comisia de evaluare a hotărât că ofertantul câştigător este Asocierea Asocierea SC Sam Proiect Grup SRL Bucureşti şi SC T Dancor Romconstruct SRL Bucureşti cu o ofertă de 163.638,04 lei fără TVA şi cu o durată de execuţie de 45 de zile calendaristice, având un punctaj de 96 puncte.
 
SC Sam Proiect Grup SRL Bucureşti are sediul social în Bucureşti, sectorul 5, str. Badea Dumitru, nr. 4. Firma a fost înfiinţată în 2007, are un capital social de 300 lei şi un obiect de activitate bazat pe „Lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat”. Asociatul unic al firmei este Kuchta Valeria şi tot ea îndeplineşte şi funcţia de administrator.
 
SC T Dancor Romconstruct SRL Bucureşti are sediul social în Bucureşti sectorul 3, str. Nicolae Teclu, nr. 1. Firma a fost înfiinţată în 1994, are un capital social subscris de 262500 lei şi un obiect de activitate bazat pe „Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”. Asociatul unic al firmei este Zazu Victor, iar administator este Nicola Oprea.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza procesul-verbal şi raportul procedurii aferente contractului la care facem referire, precum şi declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost disponibile pe site-ul Agenţiei Naţionale de Integritate, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii