Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum câştigă Opal Construct licitaţie după licitaţie la Unităţile Militare din Constanţa (proces-verbal + 11 documente)

ro

21 Dec, 2013 00:00 4459 Marime text
Unitatea militară 02154 a atribuit în pe 2.09.2008, contractul nr.39020 - „Achiziţie publică de furnizare produse” societăţii Opal Construct SRL, care nu e este la prima victoria în ceea ce priveşte adjudecarea unui contract, plătit din bani publici. Valoarea contractului atribuit a fost de 98.261.11 lei. Obiectul contractului a constat în furnizare produse- sisteme de expunere pentru Muzeul Marinei Române.
 
Potrivit procesului-verbal de deschidere a ofertei din 21.07.2008, în vederea atribuirii contractului de „Furnizare produse – sisteme de expunere Muzeul Marinei Române”, la licitaţie au participat trei ofertanţi. Aceştia au fost: SC Circus Plast SRL Constanţa, SC Vasrom SRL Dej, Opal Construct SRL Constanţa. La şedinţa de deschidere a ofertelor au fost prezenţi şi reprezentanţii ofertanţilor, după cum urmează: SC Circus Plast SRL (Paul Efrimescu), SC Vasrom SRL Dej (Vlad Alexandru Vesa), SC Opal Construct SRL (George Orman). Deoarece scrisoarea de garanţie bancară, eliberată de Romanian International bank SA, Sucursala Constanţa, pentru SC Circus Plast SRL, era valabilă doar până pe 20.08.2008, şi nu pentru toată perioada de valabilitate, oferta societăţii a fost respinsă. Ofertele societăţilor care au fost admise au fost următoarele: SC Vasrom SRL Dej – 219.946 lei, fără TVA, SC Opal Construct SRL – 148.487,39 lei, fără TVA.
Din cele două oferte primite, cea declarată câştigătoare a fost a societăţii Opal Construct SRL. Aşa cum reiese din anunţul de atribuire, valoarea finală a contractului a fost de 98.261.11 lei, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.
 
Comisia de evaluare a fost compusă din: mr. Sorin Panainte (preşedinte), mr. Sebastian Dumitrache, plt.maj. Camelia Stan, p.c.c.ec. Alina Manole şi p.c.c. Andrei Vochitu - în calitate de membri.
 
Despre SC Opal Construct SRL, câştigătorul licitaţiei

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, SC Opal Construct SRL a fost înfiinţată în anul 2005, unic asociat fiind încă de la început şi figurând şi în prezent Niculai Munteanu, cel care figurează şi ca administrator al firmei. SC Opal Construct SRL are ca activitate principală „comerţ cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi echipamentelor sanitare”. La sfârşitul anului 2012, firma figura cu o cifră de afaceri de 6.855.944 lei, un profit net de 134.716 şi 11 salariaţi. SC Opal Construct SRL este una dintre firmele care se află în top atunci când vine vorba de contracte din bani publici.
 
SC Comerciale VASROM SRL a fost înfiinţată în anul 2002, cu sediul social în localitatea Dej, strada Valea
Jichisului, judeţul Cluj.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii