Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:25 10 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegeriparlamentare2020 Mariana Gâju, candidat PSD pentru Senatul României, vine la ZIUA Electorală

ro

23 Nov, 2020 18:54 1410 Marime text
  • La alegerile parlamentare din 6 decembrie, Mariana Gâju candidează pentru un mandat de senator pe lista PSD Constanța

Mariana Gâju este unul dintre cei mai vechi primari social-democrați din județul Constanța. Este președintele organizației județene de femei a PSD Constanța iar la alegerile parlamentare din 6 decembrie, candidează pentru un mandat de senator pe lista PSD .

Programul de guvernare al Partidul Social Democrat pentru perioada 2021-2024 prevede majorări de pensii, reducerea impozitului pentru salariile sub 6.000 de lei, realizarea unui fond strategic de investiții sau introducerea contractelor de performanță în instituțiile statului.

Programul de guvernare al PSD prevde creșterea pensiilor cu 32% până în 2024 și a salariului minim cu 57%.

De asemenea, impozitul pe salariu va fi redus în funcție de numărul de copii pe care îi are angajatul.

PSD mai promite stimulente financiare pentru angajații cu copii printre care majorarea stimulentului de reinserție în muncă, majorarea indemnizației de creștere a copilului sau introducerea voucherelor pentru creșă.
 
Despre toate aceste componente sociale, vorbește pe larg, la ZIUA Electorală, marți, 24 noiembrie de la ora.17.00, candidatul PSD pentru Senatul României, Mariana Gâju.

ZIUA Electorală, poate fi urmărită live pe  www.ziuaconstanta.ro dar și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră

Ti-a placut articolul?

Comentarii