Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:35 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A încercat să mituiască un poliţist din Constanţa, dar a fost prinsă în flagrant

ro

29 Apr, 2016 17:58 2497 Marime text
 
Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Constanţa, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au identificat o persoană care a oferit cu titlu de mită suma totală de 700 de lei unui inspector de poliție din cadrul I.P.J. Constanța - Poliția Oraș Ovidiu.
 
În fapt, ieri, M.E.E., în calitate de director Departament cereale al unei societăți comerciale, a oferit suma de 200 de lei ofițerului de poliție judiciară din cadrul Poliției Oraș Ovidiu, pentru ca acesta să îndeplinească un act contrar îndatoririlor de serviciu într-un dosar penal în care este cercetat un angajat al firmei.
 
În aceeași zi, poliţistul a formulat denunţ penal la Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa, iar ofiţerii D.G.A. au sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.
 
Astăzi, ofițerii Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanța, sub coordonarea procurorului din cadrul aceleiasi unităţi de Parchet, au organizat o acţiune de prindere în flagrant, femeia fiind surprinsă în timp ce oferea încă 500 de lei ofițerului de poliție, în același scop. Cu ocazia acțiunii, aceasta a recunoscut și suma de 200 de lei oferită în ziua precedentă.
 
Femeia este cercetată acum sub control judiciar pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii