Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:43 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Stelian Ion, candidatul USR PLUS - “Veniţi cu toţii la vot pe data de 27 septembrie. Este foarte important să ne mobilizăm. Mai avem foarte puţin”!

ro

18 Sep, 2020 00:00 1524 Marime text
  • Stelian Ion, candidatul USR PLUS pentru primăria Constanța a criticat în cadrul unei conferințe de presă sondajele de opinie apărute pe piață în ultima perioadă
  • Reprezentanții USR PLUS au mai vorbit și despre bugetul municipiului Constanța
  • Candidatul USR PLUS a criticat și Guvernul PNL
  • Stelian Ion a făcut apel către cei care iubesc Constanţa și le-a cerut să iasă cu toţii la vot pe data de 27 septembrie
 
Stelian Ion, candidatul USR PLUS pentru primăria Constanța a criticat în cadrul unei conferințe de presă sondajele de opinie apărute pe piață în ultima perioadă.
 
"Toate sondajele măsluite aruncate în public de către competitori au fost şi vor fi spulberate. Această campanie la Constanţa este o luptă în trei. O singură forţă poate schimba Constanţa în bine. Această manipulare trebuie să fie desfiinţată", a declarat Stelian Ion, care a anunțat că în următoarele zile va prezenta un sondaj comandat de USR PLUS.
 
Reprezentanții USR PLUS au mai vorbit și despre bugetul municipiului Constanța.
"După cum bine ştiţi cifrele sunt cele care arată puterea unei primării. Vorbim despre atragerea de fonduri europene.
Vom observa cifre dramatice. Cheltuielile totale scad cu 5%. În oraşul nostru s-au atras doar 370.000 de euro, fonduri europene.
În zilele următoare vom avea de-a face cu o rectificare bugetară. Anumite capitole vor fi forţate. Vom avea un deficit bugetar. Misiunea noastră la primărie este aceea de a eficientiza administrarea banului public", a declarat la rândul său, candidatul USR PLUS, pentru Consiliul Local Municipal, Dumitru Caragheorghe.
 

Mai sunt 10 zile până când vom avea în Constanţa o schimbare totală

" Cheltuim enorm de mulți bani pe salubrizare în condițiile în care Constanţa este cel mai murdar oraş. Foarte mulți bani se duc către poliţia locală în condițiile în care constănțenii sunt nemulțumiți de aceasta. Foarte mulți bani cheltuiți pe parte de transport public. Niște microbuze care s-au cumpărat la supra preț. Mai sunt 10 zile până când vom avea în Constanţa o schimbare totală.
Am fost ieri în cartierul Palas. Să vedeți în ce condiții trăiesc oamenii aceia. Nu aveți curajul să stați de vorbă cu ei. Este rușinos.", a mai spus, Stelian Ion.
 
În continuare, candidatul USR PLUS a criticat și Guvernul PNL.
"Avem de-a face mai degrabă cu o acţiune de campanie electorală. Guvernul României taie panglici şi se pozează cu nişte oameni cu care nu au nicio treabă. Domnule Orban, eu v-aş fi invitat în altă parte. De exemplu, la Castelul Reginei Maria din Mamaia şi v-aş fi explicat că un minister nu are grijă de acest monument.  Uitaţi-vă la lucrările de la Lupoaică. O ruşine. Ministrul Culturii a venit în Constanţa, dar a fugit.
Fac un apel la cei care iubesc Constanţa. Să îşi reevalueze candidaturile şi poate că se vor regăsi în programul nostru. Îi asigurăm de respectul nostru.
Veniţi cu toţii la vot pe data de 27 septembrie. Este foarte important să ne mobilizăm cu toţii. Mai avem foarte puţin. Am aşteptat prea mult, ca ceva să se schimbe în Constanţa” – a conchis Stelian Ion.
 
 
Mai multe detalii despre programul candidatului USR Plus, citiți aici:www.stelianion.ro.

Comandat de USR PLUS , filiala Constanța
Executat de  ZIUA de Constanta – portal: www.ziuaconstanta.ro
mandatar financiar-cod AEP 21200251

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii