Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:04 30 11 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Răzvan Filipescu (Pro România), candidat pentru conducerea CJ Constanța – „Ceea ce vrem este să facem o altfel de politică”

ro

18 Aug, 2020 00:00 1472 Marime text
  • Partidul Pro România Constanța a depus candidaturile și listele de semnături la Birourile Electorale aferente
 
În cursul zilei de luni, 17 august 2020, partidul Pro România Constanța, în frunte cu cei doi candidați pentru funcțiile publice, Mircea Titus Dobre, candidat la primărie, și Răzvan Filipescu, candidatul pentru conducerea Consiliului Județean Constanța, și-au depus candidaturile și listele de semnături la Birourile Electorale aferente.
Astfel, 10.000 de semnături au reușit să strângă reprezentanții partidului pentru Consiliul Județean, Răzvan Filipescu declarând că este mândru și le mulțumește pentru efort tuturor care s-au implicat.

„Încep prin a mulțumi, în primul rând, prin a mulțumi celor 10.000 de locuitori ai județului, care ne-au acordat încrederea și prin semnarea listei de susținători ai partidului Pro România. Vreau să le mulțumesc colegilor mei din județ care au depus eforturi considerabile pentru a strânge aceste semnături, în condițiile de distanțare socială cu care cu toții ne confruntăm”, a subliniat Filipescu.
De altfel, l-a prezentat și pe Vasile Rizea, președintele Colegiului Farmaciștilor din Constanța, care va fi pe listele pentru consilieri județeni. A vorbit puțin și despre viitoarele realizări din funcția pentru care a intrat în cursa electorală.
„În mod deosebit, vreau să îi mulțumesc domnului Rizea Vasile, președintele Colegiului Farmaciștilor din Constanța, care s-a alăturat echipei Pro România și care ne onorează cu prezența sa pe lista de consilieri județeni. Vreau să vă zic că după ultimele lucruri care s-au întâmplat pe scena politică constănțeană, sunt extrem de hotărât să câștig această competiție politică. Îmi doresc să readuc județul pe podiumul dezvoltării din punct de vedere al sănătății, al educației, al dezvoltării. Venim cu o echipă de profesioniști, o echipă, lipsit de modestie, cred că este cea mai bună pe care o are vreun partid. Sunt oameni care au dovedit, oameni cu experiență, oameni care au făcut politică, oameni care au experiență în administrația publică, oameni care sunt noi în politică. Ceea ce vrem este să facem o altfel de politică”, a punctat Răzvan Filipescu, candidatul la conducerea Consiliului Județean Constanța.
Pro România Constanța mizează pe o echipă tânără, Mircea Dobre făcând precizări și de media de vârstă a consilierilor de pe cele două liste. De altfel, pentru primărie, Mircea Titus Dobre a punctat că au fost strânse aproximativ 2.500 de semnături.
„Avem o medie de vârstă la Consiliul Local de 37 de ani și o medie de 42 de ani la Consiliul Județean”, a subliniat Mircea Dobre, candidatul pentru Primăria Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii