Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:17 16 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Răzvan Filipescu, candidat Pro România la Consiliul Județean - proiect pentru cel mai mare târg din județ

ro

10 Jul, 2020 12:32 2408 Marime textRăzvan Filipescu, vorbește în cadrul conferinței de presa Pro România de un proiect la General Scărișoreanu. Este vizat târgul care se tine în fiecare sâmbătă acolo.

Turism în Constanța este un proiect lansat de mine pentru cunoașterea județului și pentru promovarea antreprenoriatului local, a spus Filipescu.

Răzvan Filipescu a vorbit și despre un spațiu de comercializare cu produse generale.

A venit rândul ca județul Constanța să intre în secolul XX. Aceat model de târg de la General Scărișoreanu vrem să îl implememtam în trei locații diferite. Putem să folosim acest târg ca punct de atracție. Fie iarnă sau vară. Târgul vrem să se adreseze tuturor. Există un spațiu de comercializare cu produse generale, un spațiu pentru comercializararea animalelor vii. Am gândit și niste locuri de parcare moderne, unul pentru alimemtație publică și un loc de joacă pentru copii. Pe lângă proiectul de la General  Scărișoreanu vrem sa dezvoltam niște parcuri și zone de agrement.
 

De asemenea, Răzvan Filipescu a vorbit și de posibilitatea ridicării unui stadion la Amzacea și zone cu toalete publice. El a spus că acestea lipsesc în multe zone din județ.

Ne-am săturat să vedem promisiuni care se tot fac din patru în patru ani. Actualul președinte CJC a început o campanie de imagine, uitând să spună câți bani a pierdut, a mai precizat Răzvan Filipescu.

Ti-a placut articolul?

Comentarii