Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:37 28 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Mihai Oancea (Pro România), candidat pentru primăria Agigea – „Dorința majorității cetățenilor – aceea de a aduce Schimbarea”

ro

22 Sep, 2020 00:00 1032 Marime text
  • Candidatul Mihai Oancea, pentru primăria Agigea, a transmis un mesaj, în final de campanie, pentru contracandidații săi
  • De asemenea, îndeamnă oamenii să iasă la vot dacă își doresc o schimbare în bine a comunității din Agigea și Lazu
Candidatul Pro România pentru localitatea Agigea, Mihai Oancea, are câteva mesaje pentru comunitate, dar și pentru contracandidați, prin care dă dovadă de respect și corectitudine, pe final de campanie electorală. Rezultatul muncii depusă în toată campania va fi trasat în data de 27 septembrie, când lumea vor vota reprezentantul administrației locale pentru următorii patru ani.
Mihai Oancea consideră că a avut o campanie curată, bazată pe proiecte și pe ascultarea cetățenilor, drept dovadă numeroasele întâlniri în teritoriu, atât în Agigea, cât și în Lazu, formându-și o opinie de problemele cu care se confruntă întreaga comunitate.

Aveți un mesaj pentru contracandidați dumneavoastră, acum la final de campanie?

Am sa trec peste cuvintele jignitoare și lipsa de respect de-a lungul timpului, cât și din această campanie și am să fiu îngăduitor cu toți colegii mei chiar înțelegător.
Pentru actualul edil -  să termine, odată și pentru totdeauna cu ura și dușmănia îndreptată asupra celor care nu împărtășesc aceleași idei/principii, să aprecieze mai mult eforturile celor din jur, să facă ceva frumos în fiecare zi pentru cetățenii din Agigea și Lazu dacă funcția îi va permite pe viitor
Pentru  fostul primar din perioada 1990-1991 – Am avut încredere în el de la început. Din păcate, m-am înșelat.  Să nu uite că putea pune umărul la această schimbare și nu a făcut-o. Ne amintim de o vorbă cunoscută – lasă că e bine și așa. Îi doresc sănătate.
Pentru fostul viceprimar - Cu două luni înainte de alegeri te hotărăști să candidezi? A avut posibilitatea să demonstreze cetățenilor din Agigea și Lazu că nu vrea să rupă din voturi,  avantajând actualul edil. Nu a făcut-o. 
Pentru tânărul venit de curând în comunitate - A avut o campanie murdară la adresa tuturor. Consideră că toată comunitatea este împotriva lui. Ceea ce eu nu cred că este adevărat. Are un mod de a face campanie și politica totodată care nu este pe placul cetățenilor. Noi știm, am mai trecut prin așa ceva în 2008, nu ne dorim aceeași atitudine.Trebuie să înțeleagă că ne-am săturat de dușmănie, ură, denigrări, lipsă de respect.
Comunitatea va face front comun în jurul persoanei care va da dovadă de maturitate, experiență, credibilitate și respect pentru întreaga localitate indiferent de convingerea politică a fiecăruia.

Ce ne mai puteți spune despre dumneavoastră?

Lucrurile sunt foarte clare. Cu ajutorul echipei pe care o reprezint și al comunități din care facem parte, putem trece peste avantajul actualului edil, îndeplinind astfel dorința majorității cetățenilor – aceea de a aduce Schimbarea. Votați Oancea Mihai, votați poziția 4 pe buletinul de vot, votați echipa Pro Romania pentru binele comunității.

Comandat de PARTIDUL PRO ROMANIA FILIALA CONSTANTA
Executat de  ZIUA de Constanta - portal: www.ziuaconstanta.ro
CMF: 21200010
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii