Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:08 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Mai puțin de 50 de zile până la ziua alegerilor locale. Liberalii constănțeni susțin că sunt pregătiți să le câștige!

ro

10 Aug, 2020 00:00 1833 Marime text
  • Nu mai puțin de 14 competitori și- au anunțat participarea în competiția electorală a acestui an și revendică scaunul de primar al municipiului Constanța
  • Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă spune că aceste candidaturi prefigurează un scrutin în care electoratul din Constanța va fi bombardat cu mesaje și intoxicări iar candidații PSD vor fugi de dezbateri și vor evita confruntările
  • Candidatul PNL Constanța la primăria municipiului este senatorul Vergil Chițac




Până în acest moment nu mai puțin de 14 competitori și- au anunțat participarea în competiția electorală a acestui an și revendică scaunul de primar al municipiului Constanța.
“La Constanța, avem deja un număr record, aș spune istoric, de candidați înscriși pentru funcția de primar al municipiului Constanța. Multe dintre candidaturi sunt, însă, doar o joacă de-a candidatul. Totodată, aceste candidaturi vor însemna un scrutin în care electoratul din Constanța va fi bombardat cu mesaje și intoxicări care, după 27 septembrie, vor rămâne doar o amintire.
După 20 de ani, la Constanța, puterea PSD-ului scârțâie din toate încheieturile. Și în aceste alegeri, PSD-iștii vor fugi de dezbateri publice și vor evita să vină la confruntări, ceea ce este ceva tipic pentru ei.

În aceste alegeri, îndrăzneala locuitorilor din Constanța de a fi altfel ar putea pune capăt celor 2 decenii de dominație PSD-istă la Constanța. PNL este singurul partid care poate învinge PSD-ul în aceste alegeri și de a deschide un nou capitol politic, economic și social pentru municipiul și județul Constanța
Îndrăzneala de a susține PNL, îndrăzneala de a face o schimbare, îndrăzneala de a fi hotărâți ar putea schimba cursul economic al municipiului Constanța. Invitația mea pentru constănțeni este să susțină PNL, pentru că este singura forță politică care poate stârpi caracatița PSD-istă”, susține președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.
Vă reamintim, candidatul PNL Constanța la primăria municipiului este senatorul Vergil Chițac.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii