Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Corina Martin (PER) se întâlnește cu locuitorii cartierelor Badea Cârțan și Henri Coandă din Constanța

ro

24 Aug, 2020 16:11 1994 Marime text
După două săptămâni de întâlniri cu locuitorii Municipiului Constanța (în cartierele Tomis III, Brick, Casa de cultură, Poarta 6, Piața Ovidiu, Faleza Cazinoului Constanța) , Corina Martin, candidatul Partidului Ecologist Român la Primăria Constanța, a identificat problemele de fiecare zi ale constănțenilor, în baza cărora și-a inserat propria Platformă Program.

Corina Martin are certitudinea că: „Doar după ce am stat de vorbă cu constănțenii și am identificat problemele cu care acesția se confruntă, am redactat Platforma Program. Nu puteam vorbi despre oameni, fără a merge printre oameni. Eu personal, ramân același om care pune cel mai mare preț pe apropierea de oameni și de problemele lor, probleme pe care le vom soluționa împreună.

Îmi pare bine să constat că Platforma mea Program a fost luată că reper de către contracandidații mei, care s-au inspirat covârșitor de mult din proiectele si viziunea mea!”.

 
 Astăzi, 24 august 2020, între orele 18:30 – 20:30, locuitorii cartierelor Badea Cârțan si Henri Coandă, vor putea dialoga cu D-na. Corina Martin, care, împreună cu viitorii săi consilieri, va identifica  soluții pentru o viață civilizată, modernă, europeană.
      
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii