Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:45 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 Mircea Titus Dobre, PRO România - “Suntem singurul partid care am propus soluții concrete în această campanie! Avem soluții pentru fiecare cartier în parte!”

ro

17 Sep, 2020 00:00 2900 Marime text
  • Mircea Titus Dobre, candidatul PRO România pentru primăria Constanța a fost invitat la ZIUA Electorală
  • Fost ministru al Turismului, deputatul constănțean a conceput proiecte care să transforme orașul într-o urbe mai aerisită, mai civilizată și prietenoasă
  • Programul este bazat pe studiul în teren, conlucrarea cu cetățenii și adaptarea proiectelor propuse pentru viitoarele axe de finanțare din Fonduri Europene sau Fonduri Naționale
     
Mircea Titus Dobre, candidatul PRO România pentru primăria Constanța a fost invitat la ZIUA Electorală.
Fost ministru al Turismului, deputatul constănțean a conceput proiecte care să transforme orașul Constanța într-un oraș turistic, port la Marea Neagră, mai aerisit, mai civilizat, mai prietenos.
Interviul video poate fi urmărit:


A pus bazele unui Program coerent pentru dezvoltarea armonioasă a Municipiului Constanța, prin investiții – Programul “Împreună pentru Constanța sănătoasă”.
Programul este bazat pe studiul în teren, conlucrarea cu cetățenii și adaptarea proiectelor propuse pentru viitoarele axe de finanțare din Fonduri Europene sau Fonduri Naționale.
Împreună pentru Constanța sănătoasă înseamnă: -un sistem sanitar modern
-un sistem de învățământ performant
-redarea spațiilor verzi
-falezei deschiderea Constanței către investitori
Mircea Dobre a punctat că prioritară este refacerea parcurilor din Constanța iar în parallel amenajarea altora noi, deasupra parcărilor subterane propuse de Pro România. De asemenea, Dobre a mai spus că vor fi realizate și miniparcuri în mai multe puncte din oraș.
În final, Dobre a precizat că toate proiectele prezentate în timpul campaniei vor fi susținute de echipa de consilieri PRO România în cadrul Consiliului Local Municipal.
Mai multe detalii despre proiectul candidatului PRO România puteți găsi pe www.mirceadobre.ro
Pe Mircea Dobre îl regăsiți pe poziția 6 pe buletinul de vot, echipa Pro România pentru CLM tot pe poziția nr.6 iar echipa partidului la nivelul Consiliului Județean este pe poziția 1 a buletinului de vot.
ZIUA Electorală este în direct, pe www.ziuaconstanta.ro dar și pe https://www.facebook.com/ziuaconstanta.
 
 
Comandat de PARTIDUL PRO ROMANIA FILIALA CONSTANTA
Executat de  ZIUA de Constanta - portal: www.ziuaconstanta.ro
CMF: 21200010

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii