Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Siegfried Mureşan (PNL) - „Milioane de români cinstiţi au plecat din ţară din cauza PSD şi au găsit locuri de muncă în alte ţări europene“

ro

02 May, 2019 00:00 1590 Marime text
Eurodeputatul Siegfried Mureşan, candidat pentru alegerile europarlamentare pe listele PNL, consideră că românii sunt respectaţi în Europa, iar România este o ţară respectată în Europa. Însă milioane de români cinstiţi care au plecat din ţară din cauza PSD-ului şi-au găsit locuri de muncă în alte ţări europene. 
Mureşan cere PSD să le spună românilor adevărul, care nu are nicio legătură cu afişele electorale ale PSD-ului, potrivit cărora „România merită mai mult respect în Uniunea Europeană”. 

„Să spunem oamenilor adevărul: românii sunt respectaţi în Europa, România este o ţară respectată în Europa. Milioane de români cinstiţi care au plecat din ţară din cauza PSD-ului şi-au găsit locuri de muncă în alte ţări europene.  Am văzut la Ateneu, la festivitatea de deschidere a Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene, liderii europeni apărând România, vorbind frumos despre poporul român, citând din Nichita Stănescu, din Mircea Eliade şi din Andrei Pleşu. În acelaşi timp, i-am văzut pe Viorica Dăncilă, pe Călin Popescu Tăriceanu şi pe alţi politicieni ai guvernării vorbind doar despre ei înşişi. Pe ei îi enervează următorul lucru: Liviu Dragnea, prim-ministrul şi miniştrii Guvernului sunt obişnuiţi să fie trataţi ca nişte regi, aici, în România. Atunci când ies în Europa nu sunt trataţi ca nişte regi, ci sunt trataţi la adevărata lor valoare. Asta îi enervează la culme”, explică eurodeputatul Siegfried Mureşan.
 
Articolul a fost comandat de Partidul Național Liberal, cod mandatar financiar 41190007

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii