Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:46 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Siegfried Mureşan (PNL) - „Eurodeputaţii PNL vor propune înfiinţarea programelor «Prima seră» şi «Prima fermă», care să sprijine tinerii fermieri“

ro

06 May, 2019 00:00 1687 Marime text
Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan s-a întâlnit cu un grup de fermieri din România. Candidatul liberal la alegerile europarlamentare din 26 mai a discutat despre măsurile concrete care pot duce la dezvoltarea şi modernizarea sectorului agricol şi care se pot face prin accesarea de fonduri europene.
 
„Fermierii vor creşterea subvenţiilor la hectar şi echipamente moderne, cum ar fi sisteme de rachete antigrindină, sisteme de irigaţii sau utilaje agricole noi. Noi, europarlamentarii PNL, vom lupta pentru creşterea fondurilor europene destinate fermierilor români şi pentru creşterea subvenţiei la hectar până la nivelul subvenţiei medii de la nivel european. Vom propune, de asemenea înfiinţarea programelor «Prima seră» şi «Prima fermă», care să sprijine tinerii fermieri ce doresc să-şi deschidă o fermă sau să înceapă o afacere în sectorul agricol”, a declarat europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan.
 
articolul a fost comandat de Partidul Național Liberal, cod mandatar financiar 41190007
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii